Ebru-009 sendekimsinnn beyaz ekmek yiyorum. Ama 2dilim sabah yiyorsam 2 dilim akşam. Hiç kendimi kisitlamadim. Bazen yarım ekmek tost yapıp yiyorum kahvaltıda. 12-15kg arası alman normal demişti aile hekimimiz başta. Gebelik şekerine de baktirin böyle durumlarda. Eğer şekerim çıksa benim almayıp bebegin kilo alması da problemmis. Şükür öyle bir derdimizde çıkmadı.
Aybukeninannesi01 _Berna_ 52 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum 22 haftadayız 😕doktorum fazla kilo alma diyo geçen ay 4 kilo almışım yani 1 ay içinde 4 kilo 😂
Ebru-009 Veraleyl valla bende de reflu ve gastrit var dokunan hicbirseyi yemiyorum. Yatmadan 2-3saat önce hicbirsey yemem. 7.aya kadar bulantı hapı içtim. Refluden dolayı ancak öyle uyuyabiliyordum. İdrar yolu iltihabı olunca onu biraktirdilar. İlaçlar etkileşime girecek diye. Uyku haram oldu
Ebru-009 Veraleyl hamileyken gaviscon da verdiler daha sonra rennie ile değiştirdiler depolarda bile zor bulunuyor. İlaçta da kriz var maalesef bide duo değil sadesi içilecek baya zorlandık bulmakta.
uyanancirkiin _Berna_ 54le hamile kaldım şuan 63 kiloyum ve doğuma daha 3 ay var 🥲🥲 kızımda sadece 10 kilo almıştım. İnşallah 70i geçmem diyorum ama sürekli yiyesim geliyor 😅😅😅
cglsptc 65 kiloyla hamile kaldım bugün tam 31 haftalık olduk kızımla, 62 kiloyum -3le yola devam 😂 bu arada boğazımda hiç boş durmuyor ama bilmiyorum alamıyorum aylardır 62 kiloyum kızımda en son gittiğimde 29 haftayken 1600 gramdı
Mavistez _Berna_ 61,le kaldım 32 haftaligim 66-67 arası inip çıkıyor şuan. Normalde aslında 57-59 arasiydim ama gebe kalmadan önce ani kilo artisim oldu çok dışardan yemek yemiştim o iki ay oyuzden kilolu kalmış oldum 😂