Damlahmett Duygu210 ekmek tüketmiyorum tüketeceksem çavdarlısını sabah kahvaltıda kızartara☺️ suyu çok içiyorum ve çok geç saatte yemiyorum hem hazımsızlık yapıyor hem de kilo🙏🏻
Muriahmet Bbb1982 ben yurtdışındayım asla kızmıyor doktorum 20 , 25 kilo normal herseye kısıtlarsa nasıl kilo alacak bebek Allahın izniyle dogunca emzirince veriliyor kilo canımın çektiğini yiyorum 10 13 kilo alanlarda nasıl basariyorlar cok şaşırıyorum
Lavanta27 zlmkrgz maşallah ☺çok sağolun inşalalh bende o haftalara sağ salim gelip kilomuda alırım😊🙏🏻🤲🏻
babynil @2prensin_tekprensesiyim bende oyleydim. Sekerim cikinca rafine sekerden ve seker orani yuksek sebze meyvelerden uzak durdum o yuzden cok almadim. Makarna yiyceksem tam bugday yedm ve tek ogunde yarim paketi yedim meyvemi yedm ama abartmadm 1er tane. Cig kuruyemis yedim kahvaltida yumurtami eksik etmedm. Yani aslinda dengeli beslendim
babynil @Muriahmet bebek 20-25kilo dogmuo ki onlar malesef kendine alinan kilo oluo. Dogunca da valla diyet yapmadan verilmio 😂 emzirince zayifliosun dogumda gidio falan inanmayin ona cocuga aldiginiz gidio. Kendinize aldiginiz kalio
Muriahmet babynil biliyorum canım neden kilo almayayım diye yemekten kısayım ki bebek herseydn vitamini alsın tek o sağlıklı olsun ben veririm inşaALLAH zamanla ☺️
Bhr21 Duygu210 valla canim hiç diyet yapmam yerim canim ne isterse hatta bana aldığım kilo bile çok geliyor tabi çevre kilomun iyi olduğunu söylüyor 🤭
Meldaa55 _Berna_ 74 ile hamile kaldim 68 e dustum mide bulantisindan simdi de 21 haftaligiz 72 ye ciktim :)
babynil @Muriahmet yani aslinda soyle ben sekerim cikinca karbonhidrati tatliyi kestim. Kuruyemisimi sebzemi etimi yedim meyvemi sinirli yedim ama her gun yedim. Ve inanir misiniz 24den 37ye kadar 5kilo aldm ama bebegim kilosunu aldi gayet