2prensin_tekprensesiyim Mom125 Bende bu gidişle 100le grcem herkde doğuma 🙊 73 le hamile kaldım şuan 78kiloyum 25+2 haftalığız ilk zamnada hiç almadım 6ayima girdikten snra almaya başladım bu kiloyuda hep kalçama bacaklarıma gidiyor kilolar da napcam bu gidişle napcam blmiyorum
2prensin_tekprensesiyim babynil Nasıl kilo verdiniz bende 73 le hamile kaldım şuan 78kiloyum ve 25+2 haftalığız
_Berna_ Zeeynepp Bana doktorum o haftalarda normal demişti. Tuzlu kraker filan ye mide bulantısını hafifletir. Ben sürekli ondan yerdim
FirstAnne _Berna_ Ben 56 ile hamile kaldim fakat henuz 9. Haftamdayim 1 aydir mide bulantisi+kusma eslik ettigi icin 51 kiloya düştüm. 😵💫
Muriahmet Bbb1982 ben yurtdışındayım asla kızmıyor doktorum 20 , 25 kilo normal herseye kısıtlarsa nasıl kilo alacak bebek Allahın izniyle dogunca emzirince veriliyor kilo canımın çektiğini yiyorum 10 13 kilo alanlarda nasıl basariyorlar cok şaşırıyorum
Teadora _Berna_ 67 ile hamile kaldım 39. Haftamdayım 7 kilo aldım toplamda 2. Gebeliğim ilkinde de aynı şekilde 7 kilo almıstım