_Berna_ Kızlar kaçla hamilr kaldınız, şimdi kaç kilosunuz?😊 25 haftalık gebeyim. 48′le hamile kaldım şimdi 62 kiloyum. Herkes çok fazla almışsın diyor ama yemeden de duramıyorum😄
Nergizzzz _Berna_ can boğazdan gelir canım ye gitsin bende öyleyim 😂60 la hamile kaldım şimdi 80 kiloyum 37+3 deyim bitti sayılır 😂
_Berna_ pelince34 Maşallah. Ben sürekli yiyiyorum duramıyorum da. Ilk defa 62yi gördüm. Normalda 50 üzerine çıkmazdım hiç😄
Babysharkdutdutdut _Berna_ 16+1 iz 60la hamile kaldım şuan 65 im aşırı aldım ama boğazım asla durmuyor. İşin kötü tarafı kilo karnıma değil kalçaya gidiyor sanki bebek orda orası kocaman oldu🤦🏻♀️
Yskmac _Berna_ 57.5 la kaldım şu an 70.5 kiloyum 13 kilo almışım 😞 37+5 teyim Pazartesi doğumum var.son zamanlarda çok aldım ben de
Veraleyl Yskmac bence çok iyi almışsınız doğuma 13 kiloyla gitmek çok guzel ben 30. Haftadayım şimdiden 8 kilo aldım 🤦🏻♀️
Yskmac _Berna_ valla bilemiyorum ki ilk hamileliğimde de 70 kiloydum normal doğumdan son anda sezaryene çevrildi.belki normal doğumda etki ediyordur ama 70 kilo fazla bir kilo olmuyor 90 üstü falan sıkıntı oluyor olabilir
Tugcakir _Berna_ 49 kilo ile hamile kaldim28+3 haftadayim 59 kiloyum ilk 3 ay hep yattım riskli olduğu için ilk aylarda çok kilo almistim🙈