gulsumm1 Kızlar başlıkta gördüğünüz gibi çok ıkınıyor yapmak için kıpkırmızı oluyor beni emiyor ama doymuyor aptamil mama da içiyor ondan mı acabaa diyorum vitamin de içiyor omu yapıyor acaba diyorum yarın doktoru arayıp soracam. Şunu yap daha kolay yapar dediğiniz öneriniz var mı?
Bkyya gulsumm1 aynen kuzum arkadaşın dediği gibi benim yengemde yeğenimin poposuna zeytinyağı sürüyordu bide mamasına Bi kaç damla damlatıyordu ama o doktora danışıp yaptı tabi
EsengulC gulsumm1 sarı kantaron yağı sürüyodum ben oğlumun poposuna komşumun kızı na da yapıyoduk o da çok ıkınıyordu yardımı oluyor
Mine_arslan Canim yanlis yonlendirmiyim ama benim kardesim kucuk. Dgdugunda oda zorlaniyordu. Annem zeytinyagi suruyordu popusunun icine dogru biraz. Sende az sur yumuşat orasini derim
haticerabia45 Mine_arslan kesinlikle faydası oluyor oğlum doğduğunda benimde annem yapmıştı bunu kulak pamuguna zeytin yağını batırıp totosunun içine sürüyordu anında rahatlatıyor bebeği
alcang Mine_arslan bebeğin poposunu uyarmak bağırsak florasını bozduğu için doktorlar önermiyorlar yanlış yönlendirme yapmayalım
Zuzu04 Yeğenimde aynı durumdaydı mamasına yarım çay kaşığı kadat zeytinyağı koyun poposunada sürebilirsiniz. Birde mamayı değiştirmeyi deneyin ablamda aptamil kullanıyordu smaya geçti. Eğer 3 günden fazla yapmazsada doktora götürün derim
mxs34 gulsumm1 lütfen zeytin yağını sürme bebeğin cildine. Üstteki yolladığım videoyu izle 🙏🏻. Azıcık bebek kremi veya Bebek Yağı ile karnına,ayaklarına yarım ay şeklinde masaj yap. Bisiklet sürme hareketi var onu yapabilirsin.
Mine_arslan mxs34 peki bebek yaginin icindeki katkıyı nerden biliyorsun. En azindan zeytin yaginin ne oldugu belli. Bebek yagi neyden yapiliyor o bile mechul. Cok faydasinj gorduk canim yaptik biz al icir demedik sonucta😂
Senemy1302 Canselyaren doktorlar söyler genelde mama kullanıyorsanız suda vereceksiniz diye söylemediler mi
filtrekahve Benim kızımda ek gıdaya başlayana kadar haftada 1 10 günde 1 yapıyordu. Dediğin gibi ikina ikina halsiz kalıyordu gözünden yaşlar geliyordu. Doktor ilaç vermişti ama içeriğine ve yan etkilerine baktım zeytinyağı çok daha masum kalır yanında. Zeytinyağı iciriyordum ve poposuna zeytinyağı sürüyordum. O şekilde yaptırıyordum tuvaletini. Mamayi değiştir bi istersen. Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin. 🌺