Semanur27-K Merhabalar uzun zamandır yoktum nasılsınız hanımlar Öncelikle ben bu ay bebek istiyordum ama adet 4 gün geciktim erken gebelik test yaptım cıkmadı ne zmn yapsam bir daha çıkar belli olur anlayamadım?🤔
Kubradvc Semanur27-K iyiyiz siz nasılsınız 😇 benimde gecikmede 5.gün yarın hastaneye gidicem kadın doğuma kontrole bakalım ne çıkacak hayırlı haberler alırım inşallah 🤲🏻
Kubradvc bbaskan acaba mevsimsel değişiklikten dolayı mı olmuyoruz da herseyi hamileliğe yoruyoruz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah 🤲🏻
bbaskan Kubradvc amin inşallah canım. Yani bilmiyorum söktürücü verdi 5 gün kullan bırak eğer geç döllenme varsa tutunmasınıda sağlar dedi kullansam mı bilmiyorum
Kubradvc bbaskan valla ben hiç anlamam öyle şeyleri bende yarın gidicem kadın doğuma onu kullanan birisi varsa onlara sor istersen
Kubradvc Semanur27-K canım doktora gittim ultrason ile baktı suan birsey gözükmüyor dedi kan tahlili istedi onda da beta 0.18 çıktı gebelik yok dedi tarlusal diye bir ilaç verdi adet söktürücü içmedim icmicem de suan 8 gün oldu gelen giden yok hala
Kubradvc Siyahbeyaz03 ultrason ile baktı birsey gözükmüyor dedi kan tahlili istedi onda da beta 0.18 çıktı gebelik yok dedi adet söktürücü ilaç verdi tarlusal diye içmedim içmicem de adam akıllı ilgilenmedi bile başka doktora gidicem önümüzdeki hafta ve hala hastalanmadım 8. Gun bugün
Semanur27-K Kubradvc valla cnm bnde aynı durumdayım bnde hasta olmadım halen bekliyorum pazartesi yada salı bnde giderim test yapmadım hiç 🙏🤲🤲inş bizede nasip eder sende bekle içme bakalım
Siyahbeyaz03 Kubradvc en iyisini yaparsiniz zaten adam akilli bir doktora denk gelirsek kendimizi sansli sayiyoruz :/
Ozlm0616 Bendede oyle olmus söktürücü ictim real oldum yoksa yoktur ya .benimde suan 5 gunum gecti sonuc negatif mi pozitifmi üstelemiyorum.rahatim
Ozlm0616 Birde beta 0 lardaysa hic bekleme ic sokturucu ben oyle 14 gun hastalanmamistim beta hep 0 larda gezdi hic yukselmesi ictim sonra sokturucuyu geldi.
Kubradvc Semanur27-K aynen öyle canım valla ben sabah uyandığımda göğüslerim ağrımaya başladı hastalancam sanırım ama hiç üzülmüyorum gelmesi benim icin daha iyi en azından içim rahat edicek ve ilaçlara gerek kalmicak bakalım bekliyorum
Semanur27-K Kubradvc canım bnde olmadım hami belirtiler vardı test yaptım negatif doktor söledim bekliyorum gec dolleneme olabilir miş