Meleknkkk Kullaniciadii 1 buçuk sene denedik bende pko var olmadı bi rahim filmi çekildim ocağın 13ünde yine ocağın 30unda hamile olduğumu öğrendim 😂 ya ocağın 17sinden ya da 19undan tuttu yumurtlama zamanımdı. İşte ummadığın anda oluyo 😂 1 buçuk sene denemediğimiz zaman olmadı 😂
Kullaniciadii yaren_blna ya bizde eşimle birlikte olduk ama doğurganlıgımın en yüksek oldugu gunde. Ama doktor siğşllerm oldugu icin 15 gun ilişkiye girme dedi. Geçmezse tedavi yaparız dedi o yüzden biraz endişeliyim
yaren_blna Kullaniciadii ben adetimin son günü korunmadık üstüne ella hap içtim yeni evliyiz tek korunmadığımız zamandı hanile kaldım 15 haftadan selamlar 🙈 inşallah Allah kalbinize göre versin sağlıklısından versin her şeyde vardır bi hayır canını sıkma
Meleknkkk Kullaniciadii hayırlısı canım inşallah Rabbim sana ve gerçekten evlat hasreti çeken herkese nasip eder😊🥰
Kullaniciadii Hatice_gzr2505 birde bir şey sorucaktım adet gecikmesini nasıl hesaplıyoesunuz adet olacağınız haftadan itibaren mi yoksa 7 gun diyelim adetiniz olmadı ondan sonra mı sayıyorsunuz
Hatice_gzr2505 Kullaniciadii 28 günde bir geliyor ya döngümüz düzenli ise biliyorsun zaten mesela benim adetim en son 22 ekimdeydi o tarihe geldiğinde adetim gecikti ilk ordan sayılıyor adet başladığı günden itibaren sayılır
samila Kullaniciadii canım adet olduğun tarihten 35 gün sayıyorsun 36. günü adetin gecikmiş oluyor erken de yine sayıyorsun 21 günden önce oluyorsan erken olduğun anlamına geliyor ama adetten adete say 🙏🏻
Aslanmom1 Kullaniciadii Ben kalmıştım ama kalbi durdu sonradan maalesef. Şimdi tekrar istiyoruz bir kaç aydır ama henüz olmadı
Kullaniciadii Aslanmom1 ekstradan bir şey yapıyormusunuz ben yumurtalamanın en yüksek oldugu gün birlikte oldum eşimle ama o kadar
Aslanmom1 Kullaniciadii Benim de aynı şekilde öyle olmuştu. Programdan takip ediyodum günleri zaten 28 günde bir adet oluyorum 14. Gün yumurtlama oluyor ovulasyon ile de baktım gerçekten doğru çıktı. Kürtajdan sonra hala deniyoruz olmuyor ama bakalım nasip 🤲🏻 ilişkiden sonra yatıp hemen kalkıp duşa girmemiştim etkisi varmıdır bilemiyorum
aleynakpnrr Kullaniciadii bi düşük yaşadım şuan yine hamileyim ikisinde de tek seferde oldu komedi ya ajsajhs
OzgeC Bir kereden birşey olmaz diyen ben şu anda 24 haftalık hamileyim 😅 oysaki ilk hamileliğimde oğluma o kadar uğraşmıştım beklemiştim bunda da aynısını düşündüm ama öyle olmuyormuş rabbim vaktini saatini ayarlıyormuş