Murgul Bu haftaya kadar çeşit çeşit doktor gezdim detaylı ultrasonda dahil hiç demediler. 34+6 dayım kafası 2 hafta önden dediler kötü birşeymi? Yaşayan varmı
irem-Dora Murgul benim de önde, kilosu hep önde gidiyordu haftasından, kafası da önde doktor gelişimi iyi genetik kafasının önde olması iri bebek dedi. Eşim de koca kafalıymış doğduğunda yani, bir sıkıntısı yoktur canım doktor da normal dediyse
Murgul Sinoooom İnşaallah İri kafalı insan olur dedi 😑 öncekiler niye birşey demedide yeni çıktı anlamadım. aç kan vermrm gerekiyordu şekerimde düşük çıkmış şekrr yüklemesi yaptırmışmıydınız
Murgul irem-Dora İri kafalı insan olur dedi işte anlamadım kii Bu zamana kadar hiç biri dememişti 😑 Şeker yüklemesi yaptırmışmıydınız
Sinoooom Murgul benim başından beri önde gidiyor 2 hafta kilosu da birazcık fazla gidiyor 😍 şeker testi istemedim yaptırmadım ama dediğim gibi sorun değil 2 hafta diye biliyorum
Murgul Sinoooom bende yaptırmadım Kafası büyük annesi dedi doktor daha önce hiç dememişlerdi dedim direk şeker yüklemesi yaptırdınmı diye sorduda o yüzden mi oldu diye kurt düş içime Ama benim kilosu normal Haftasıyla uyumlu