İçimi dökeyim şurda biraz. Doğumuma bir hafta kaldı ve sanırım tuhaflaştım🥲 Dün akşamdan beri sessiz sedasız takılıyor benim ufaklık. Neyse uyuyordur dedim. Sonra öğlene doğru biraz çikolata yedim su içtim dürttüm sola yattım. Yok anam benimkinden tık yok💆♀️ Sinirler gerilmeye başladı tabi. su içiyorum dürtüyorum yok. Hadi bir iki kez hafifçe hareket oldu. Ama iç rahat değil. Neyse nstye gittim nstde de meyve suyumu içtim bir yandan. Sırt üstü yatıyorum bir de rahatsız olup hareket haline geçer diye. Yok. 2 kez falan kendi isteğiyle geri kalan hareketler de benim onu dürtmemle ancak hareket ettirebildim.
Neyse doktora indim. Zaten gerginim. nst normal ama aksamdan beri hareket etmiyor doğru düzgün dedim. Yani ben elleyince hareket eder o normalde ama bugün keyfi mi yok noldu dedim. Baktı her seye beyin akımı kan akışı kalp atısı her şeyi gayet iyi dedi. Ama o da hareket ettiremedi cok. Ellerini hareket ettiriyor bak dedi. ama sert hareket bekledi yok. Bacakları da kendine cekmiş bacaklarını hareket ettirmiyor suan ama ellerde hareket var falan dedi. Bana kalırsa sorun yok dedi. Tamam dedim. Sen acite oldun gerginsin ben de gerildim dedi. Aksam yemeğini ye nst çektir şu hareketleri bi görelim dedi. E dedim her şey normal dediniz gerek yok o zaman dedim. Ne kaybedersin aksam gelip cektirsen hareketleri görsek bi dedi. E dedim sorun yok dediniz ondan üstüne düşmeyin diye dusundum geriliyorum yoksa dedim. Yok sen aksam çektir bana yollarlar sonucu dedi. Haftaya da sezaryenim var konusalım bi diyecektim agzıma tıktı lafı nst cektir bir daha gel o zaman konusalım biz dedi.
Doktorda gerginlik hissedince ben anormal bi durum var sandım daha gerildim o da bana senden gerildim dedi ne oldu anlamadım tuhaf tuhaf çıktım ilk defa odasından. Bal gibi anlaştıgım kadındı yani bugun tuhaf olduk
Uzun olmuş kusura bakmayın🤣