Yavrucumm 35 haftaligim ilk hamileliğim doktor makat geliş dedi ama döner dedi sizinki kaçıncı haftada döndü
Yavrucumm Eda-1997 bugün sağlık ocağına gittim ebe ilk bebek kanala çabuk giriyo doğum pozisyonunu erken aliyor dedi
Imasleeper Yavrucumm 36. Haftaya girdim ama egzersiz yapayım doğum kolay geçsin 40 ları beklemeyelim diye düşünüyordum amaa yook. Kızım supriz yapacak herhalde son anda dönecek 🥴
Eda-1997 Yavrucumm hiç bilmiyorum ilk gebeliğim önümüzde ki hafta kontrolüm var döndü mü dönmedi mi çok merak ediyorum
Eda-1997 Yavrucumm 32 de gitmiştim en son ben dönmemiş demişti doktor şimdi ne durumda bilmiyorum kafasını yukarıda hissediyorum
Yavrucumm Eda-1997 bende 1 hafta önce gittim doktora makat geliş dedi bende midemin orda sağda hissediyorum kafasini
Imasleeper Yavrucumm bende öyle istiyorum babası da bayrama denk gelir inşallah diyo izin için 😂 adam keyif yapacakmış bak hele bak
Yavrucumm Imasleeper bayramdan önce gelsin istiyorum biran önce hayırlısıyla kucağınıza aliriz insallah😊🤲