Imasleeper zeynepboran_ amiin sağlıkla sıhhatle gelsinler de kucağımıza sezeryan olmuşum da bi önemi yok bende takmıyorum, normal olsa daha iyi ama olsun sağlık daha önemli❣️
Imasleeper Brnaebu aynen doktorda dedi sakın ha yapim deme diye, bebeğim minyon iri değil bi ihtimal döner belki 🥴
Brnaebu Imasleeper insallah doner canim beklemekten baska bir çare yok.son hafta bile dönen var çunku
eso14 Imasleeper valla çorap giyerken panda gibi oluyorum ama yapacak bişey yok😂 gırgırlama yaparken de mecburdum. Belki işe yarar diye. Diğerleri daha tehlikeli hareketler
Teadora Imasleeper squat degıl ters duruş pızısyonu ıle kanala sokabılırsın canım benim 34. Haftada kendı döndü ilkinde de aynı olmustu suan sadece sancı beklıorum ara ara kasılmalar basladı ama bakalım
Teadora Imasleeper zaten döndürmek için yapıcaksın canım şuan bası yukarda daha dmi ? Google yaz birtanem bebegı kanala doğru döndürmek diye orda hareket cıkıcak bir dene doktorun suan için bir sakınca yok dedıyse bazı hamılelerde kordon dolanması olabılıyor cunku 🙏🏼 Danışmadan yapma sen
sevgitekes Imasleeper ters de doğurabilirsin kardeşm normal doğurdu ama biraz daha zordu makat doğunca
Imasleeper sevgitekes ay böyle bişeyin mümkün olduğunu bilmiyordum valla 😟 çok tehlikeli olmaz mı bebiş için ya
Elmas94 Imasleeper benimki de dönmüyordu, doğum pozisyonuna sokan egzersiz yaptım döndü, sonra yine eski pozisyonunu aldı, tekrar egzersizle dönderdim :) Pozisyonu sabitlendi 2 haftadır. 35. Hsftamdayım.