Karelinannesi Kızlar çok çok hafif ve bi kere oldu yani 11 haftalıkken olmuştu en son riskli gebeliğim yok 🙏🏻 Ama bugün baya ayakta kaldım yoruldum acaba ondan mı oldu ki? Dediğim gibi baya hafif ve açık kahverengi bilgisi olanlar yazabilir mi 🙏🏻
Burcukose Karelinannesi kırmızı ve devamli olduğunda tehlikeli diye biliyorum pembe ve kahverengi problem değilmiş sık sık olmadığı sürece
Burculu_11 Sorun etmeyin bendede olmuştu çok şükür şu an 31 haftalığım ara ara oluyor öyle şeyler riskli gebeliğimde yok önemli olan kırmızı kan şeklinde devamlı gelmemesi
Karelinannesi Burculu_11 11 haftalık olana kadar 2-3 kere daha oldu aynı miktarda ve çok az ve farkettim fazla ayakta kaldığımda oluyordu. Uzun zaman sonra tekrar oldu işte bugün yani 😕 inşallah birşey olmaz kırmızı kan falan değil sütlü kahve renginde hafif
Burculu_11 Karelinannesi bende ayakta çalışan biriyim bende sizin gibi çözememiştim aynı sorunu yaşadım kahverengi leke geldi doktor biraz daha gelir ama korkulack bişey yok demişti arada bir oturun ben o şekil yapmıstım çok şükür iyi bebekte bişey yok 3-4 defa gelmişti hatta şimdi bi skıntı yok üzülmeyin
Karelinannesi Burculu_11 normalde günde 3-4 saat falan ayakta kalıyorum canım ama bugün 10 saat boyunca ayaktaydım baya yoruldum ondan oldu sanırım