Gozdgn 11mrv11 10 veririm cok guzel bir isim ve son zamanlarda herkezin koydugu sabit isimlerdense gülce daha zarif ve güzel
gmzdtp Kız kardeşim 28 yaşında adı Gülce 🤗 10/10 Diğeri 30 yaşında Günsu. Diğeri 25 yaşında Buse. Zamanın epey ötesinden yazıyormuş gibiyim😅🙈
Ipek99 11mrv11 10 verirdim. Benimde düşündüğüm isimler arasındaydı. Ama eşimin eski sevgilisinin adı Gülcan olunca içime sinmedi. Alakasız belki ama söylenişi çağrıştırıyor gibi geldi ama çok beğendiğim bir isim.
EsraYsf 11mrv11 esim nazlı diye tutturunca gülce ismini koyamicam sanırım çok istiyordum bende çok gzuel bir isim en azından çok bilindik değil yani ileride okulda heryer asellerle elizlerle vs dolacak onlarda güzel.isim ama çok konuşmayan nadide isimlerden uzun lafın kısası 10 üzerinden. OOOOOOONNNNNN 10 10 10 … VERIYORUM🥰🤣🙈
Kbrazcan hukukcuanne_06 benim kızım çok naif sakin uyumlu güleç merhametli bir kız 2 yıldır bebekliği dahil hiç bebek büyüttük diyemeyiz herşeyiyle çok uyumlu MaşAllah barekAllah bizi hiç yormadı çok kolay bir bebek İnşAllah sizinki de öyle olur 🥰
hukukcuanne_06 Kbrazcan gülce isminin güleç olmada etkisi olduğuna çok inanıyorum tanıdığım gülce bebekler çok güleç🙂
Mehtapp06 hukukcuanne_06 merhaba kızınızın adını Gülce koydunuz mu? Bende gülce düşünüyorum. Nasıl bir bebek
hukukcuanne_06 Mehtapp06 koyduk Zeynep gülce hatta. 3 ay bitti henüz karakterini ortaya koyacak bi süre değil sanırım ama aşırı zor bir bebek değil kesinlikle 😇 ilk aylar her bebek zor sonuçta😅 ama arkadaşlarımın kızları var gülce çok akıllılar💕
Deletedmom_69 10 😍 Benim küçük kızımın adı. Anneannemin adı Gülistandı Gül’ünü yaşatmak istedim. Kızım o kadar güleryüzlü o kadar şirin kendini hemen sevdirir sosyal açık bir çocuktur ama bir o kadar da yaramaz ki 😅 Ben isimlerin enerjisine inanırım.
Glsacar32- 11mrv11 Kızımın adı Gülce bende ilk hamile olduğumda bu ismi görmüştüm ve çok hoşUMa gitmişti.Şu an üç yaşında çok akıllı bir bebekti şu an da çok konuşkan ve tatlı:)