Mmm Dün itibariyle sol kalcamda ağrı hissettim ama üstüne basamaiyorum bastigimda içinde kemik oynuyor bükülüyor gibi canım acıyor oyuzden diğer bacagimla yuruyorum ve topallıyorum resmen hamile likten olabilir mi yoksa kalça kireçlenmesi falan mı ? 10+4 hamileyim
Harunnisa Mmm büyük olasilikla hamilelikten bebek yerlesiyordur kacinci gebelik acaba ilklerde daha cok oluyor agrilar
Gulbahcesi988 Mmm bnnde ilk aylarimda oleydi sol.bacagima dusuyodu snaki belim.hatta bi kere yerimd3n kalmaya calistm ole kalakaldm agla agla agla agriyla oldum. Bas bas bagirdim bacagima basamadim sonrq belimi.kaldirttim biraz toparladim o ilk 3 yda genelde herkesde oluo bebek.tutunmaya cakistgi icin bel we bacaklar kemikler kirilmis.gbi agiroo bol.bol.dinlen we yawas cok yawas hareket et agir seyler yapma.kemdini yorulmus hissedersen hemen uzan bedenini dinle canm
Ecem0506 Mmm merhaba, bende 9+6 yım aynı ağrılar bende de oluyor maalesef .. çok yürüdüğümde veya temizlik yapıp yorulursam önce kalçamdan vuruyor sonra belim 😕😕 henüz doktoruma danışmadım ilk kontrolümde bende sorucam 😕 ama ılık bir duş iyi geliyor
Neroizm Mmm muhtemelen magnezyum ve kalsiyum eksikligindendir. Bebeginiz bu haftalarda sizin depolarinizi bosaltiyor malum. Takviye alin doktorunuza danisip sonrasinda duzelecektir diye tahmin ediyorum.
Kbrsoy Canım ben de yaklaşık 1 haftadır aynı ağrıyı çekiyorum.28 haftalığım magnezyum eksikliğinden olabileceğini düşündüm doktorumu aradım tek taraflı ağrıysa ve dinlendiğin halde geçmediyse magnezyum eksikliğinden olacağını düşünmüyorum fizik tedaviye yönlendirebilirim ama her ihtimale karşı başlayalım dedi. 3 gündür kullanıyorum magnezyum ve hala geçmedi 🤦🏻♀️
Kadze Kbrsoy 29 haftalıgım bende ara aea bel fıtıgı gibi sol bacagımı cekiyor kalcadan bişey baarken düşcek gibi oluyorum topallıyorum bugun tum gun öyle gezdim ama annemde hamileyken böle oluyormus fıtık gibi sanırım normal magnezyum eksikliğinde kramplar fazla olur ama bndeki tarifi resmen fıtık:)
Emlyjams Mmm magnezyum içmelisin canım. Doktoruna şöyle zaten verir. Ayni haftalarda ayni problem bende de vardı ortopedi doktoru bu ağrıların mekanik agri olduğunu soyledi kas gevşetici bir krem yazdi sonra esim 1 hafta boyunca kalca kemigimi her gece yatmadan önce ovdu kendime anca öyle geldim gerçekten kotu zamanlardi yürüyemiyordum. Ama ilerleyen haftalarda geciyor
Sisi Mmm benimdr 5 Ayimda felan olmustu canim 1 2 hafta oyle cktim ozellikle ayakta kalinca bidaha da olmadi
Kbrsoy Kadze Bende ki tarifi de fıtığı gösteriyor. Benim de sağ ayağımın üzerine basarken kalçama bıçak saplanıyor gibi oluyor. Pazartesi günü gideceğim dayanılcak gibi değil artık kaç gündür mahvetti beni