gonulcelen Aslihan4532 cinsiyetmiz kız ama doktor tamamen vücüt yapısıyla alakalı demişti bazen geçiyor bazısında Doğuma kdr devam eder demişti ama inş Doğumdan sonra devam etmez o kdr yıldım ki bu agrıdan 1 saat gezemyorm😪
gonulcelen Cbella cnm bnde süt ürünü cok tüketirim. Sabah bol peynir öğlen ayran gece yatarken yarım litre süt içiyorm geçmiyor magznezyjm da içiyorm 31. Haftadır agrı benimle yapışık 😫 bgn 2 saat dışarıya çıktım suan felç yatıyorum
Derya341986 Aslihan4532 yok bende yokdu valla bir gece uyuyamadım sağ kasık bacak ve kalça ağrısından sonraki gün yaptırdım çıktı
Heycanligebe Aynı haftadayız bende de oluo doktora sordum bebekle alakalı değil dedi gaz olabilir dedi bende anlamadım 😂😂
Patito__ Aslihan4532 ayy bnde de vr ya ozellikle cok yuruyuncenonce belim sonra kalcama iniyo ve kemiklerm cok agriyo bugun mesela az bisey gezdim hemen basladi
Dfd 21. Haftadayım yaklaşık bir aydır aynı kalça ağrısı bende de var. Oturunca kalkamıyorum bazen, uzun uzun yürümek zaten işkence. Bu hafta doktora sordum dedi ki hamilelerde bazı kemikler açılır o açılan kısma da hareket ettikçe kaslar girer kemikler o kasları ezer ağrı da ezilmeden dolayı olur kalçanın içinde. 5. Aydan sonra artar dedi malesef :(
Kubraislekyay Aslihan4532 bende meraktan şimdi doktora gidiyorum dayanamıyorum artık 😂 cinsiyetini öğrenelim bakalım
Sulemrahkuzey Kızlar aynı dert bende de var sol kalçama ağrı sancı giriyor özellikle kalktığım zaman bıçak gibi saplanıyor kitlenip kalıyorum sanki neden oluyor acaba perşembe günü randevum var sorucam doktora belki magnezyum eksikliğinden olabilir