Deva22 Kubragb ben takımları uygun fiyatlı her zaman giyilecek tarzda aldım ama gecelik kısmı kararsız kaldım
Kubragb Deva22 kısa kollu ve bacak boyu da kısa giyiyorsaniz çok uyguna bulabilirsiniz yine..kolu uzun olsun göğsü çok açık olmasın boyu diz altı olsun falan dedikçe fiyat artıyor maalesef
Lulikli Deva22 onun için bile giydirmediler üst giy sadece dediler. Çünkü uyuşuk oluyorsun geceliği sürekli indirip kaldıramazsın onlar da öyle. Belden aşağı tamamen açık kalıyor
Deva22 Eylemdog aynen ben de kullanmadığım için düşünüyorum yoksa alır geçerim bir tane sonrasında da giyerim diye
Tugba_k5 Deva22 ben sezeryan oldum 1 gün kaldigim için önden düğmeli bitane pijama takımı aldım yeterli oldu. 2 tane bile goturmedim 1 güne 1 tane yeterli
Dark Deva22 yani bence kesin alın diyemem. Bide doğum sonrası muayene falan oluyor alttan benim yaptıklarında daha hastene önlüğü vardı üzerimde, ayağa kalkmamistim. Ben asıl onu düşünerek aldım ama o kısımda gerek kalmadı
mrs_elisah Deva22 ilk doğumum sezaryendi. Pijama giydim hastanede dikişlerimi rahatsız etmedi. Ama gecelik olsa daha iyi olur bencede. 2. Doğumda gecelik almayı düşünüyorum
mrs_elisah Eylemdog kol çok önemli. Benim pijamamın kolu damar yolundan dolayı geçmemişti başka bir şey giymek zorunda kaldım.
mrs_elisah Kubragb uzun kollu alırsanız kolu bol olmasına dikkat edin. Benim koldan geçmemişti damar yoluna takılmıştı. Başka bir şey giymek zorunda kaldım
Anniii Deva22 iki tane takım pijama takımı aldım ilk kızımda da pijama giydim çok rahat ettim elbise şeklinde olanları sevmediğim için öyle yaptım
mrs_elisah Rumuz_07 kan değilde ben kıyafetime tentürdüyot geçmişti. Bolca tentürdüyot sürmüşlerdi. Herkeste böyle mi bilmiyorum.
B8use Deva22 normal doğumdu gecelik giydim bir tane koysan iyi olur bende bir tane koydum gecelik aslında şu yani gecelik dediğim emzirme detaylı tişört elbise gibi düz penye birşey
Drkmls Deva22 ilk doğumum sezeryandı. Gecelik almadım alt üst aldım geniş çokta rahat ettim zaten altta kalıyor dikiş üstü kapalı oluyor sonuçta iç çamaşırıda giyiyosunuz yada hasta bezi çünkü kanama oluyor onun için bence alt üst daha rahat oluyor
bebek- Deva22 ben gecelik ve pijama takımı tarzı degilde penye eşofman altı düşünüyorum öyle pijama elbise filan düşünmüyorum
charlottececi Deva22 sezeryanda bazi hastaneler sadece gecelik talep ediyomus. Pijama yara yeri agrisi yapabiliyormus. Ben 2 gecelik koyacagim normalde hic sevmem ve giymem ama hazirladim ☺️
yasemin_- Deva22 rahat olduğunu söyledikleri için aldım normalde testtürlüyüm fakat evde sürekli elbise gecelik vs kullandığım için alırken modelini rengini vs normal de kullanacağım şekilde tercih ettim