Merhaba kızlar. Ancak kendime gelebildim yazabilmek için. Evet sonunda bende doğurdum 😄 pazartesi 21 martta kontrole gittim 39+2 dim. Bir hafta once 3 cm açılmam vardı doktor eve yollamıştı. Şimdiki açılmam 4. 5 cm olmustu git yatıs yap dedi. Şok oldum dedim eve gidim kendi sancımı çekip gelim ben suni sancı istemiyorum. Yok eve yollayamam bebek kakasını yaparsa napcaz dedi. Suyunu patlatalım kendi sancınla doğurursun dedi. Beni bastı bi heyecan korku. Yatışım yapıldı. Ama hiç sancım yok. Ebe suyumu açtı. Plates topuna geç dedi geçtim 5 dk durdum durmadım suyum geldi. Açar açmaz sancım gelmeye başladı 2 dk arayla. 2 saat kadar çektim. Gelip bakıp alttan gidiyolar. Saat 15:50 gibi seni alcaz doğuma dedi. Girdim 15 dk da doğdu bebiş. Ama bana ıkın diyo. Ikınıyorum ama o sancı varken ıkınmak biraz zor. Benim acı eşiğimde düşük biraz. Ebe karnıma bastırıyo bebek gelsin diye. Orda canımı çok acıttı baya bagırdım ama siz yapabildiğiniz bütün gücünüzle ıkınmaaya çalısın. Neyse sonra doktora dedim hiç gelmiomu bebiş. Saçını görüyorum ıkın dedi. O ara kesi atın dedin. Attı ve bebiş geldi. Şükür. Sonra dikiş atışdı odaya çıktım. Oteki günde eve geçtim. Biraz dikiş ağrım var ama 10 güne iyleşirim. Sormak isteidğiniz bişe varsa sorabilirsiniz :)