eso14 Dilekdmr27 ayyyyy valla yorgunluk, yalancı sancılar, uyuyamama , karnım büyüdükçe hareket kısıtlamam arttı 😅 detaylı temizliğimde çok şükür tek mutfak dolaplarım kaldı. Onu da bu hafta halledicem.
Anneoluyorummmm Dilekdmr27 4 nisanı bekliyoruz 🥰 iyiyiz şükür🙏 sadece uykusuzluk var bide hareketlerim artık kısıtlandı 😁
Anneoluyorummmm Dilekdmr27 4 nisanı bekliyoruz 🥰 iyiyiz şükür🙏 sadece uykusuzluk var bide hareketlerim artık kısıtlandı 😁
Arzu24 Umran_akcakil doğumda geçer diyolar sizinki tam olarak nasıl benim kuru kuru tıkalı hep kokuları bile zor aliyrm
ayse-huseyin16 mommyciks ya acaba yalancı sancı dediğiniz adet sancısı gibi mi oluyor 35+1 haftayız az önce ilk defa yaşadım 🥺
Marrywollss 7 nisanı bekliyoruz 😃 herşey artık çok zor. Bugün sürüne sürüne yemek yaptım 😅 karnım çok büyüdü lavaboya bile uzanamıyorum tezgah engelliyor. Yatsam sıkılıyorum. Boşta duramıyorum. Bende kızıma kazak hırka oyuncak falan örüyorum. kpss çalışıyorum. Zaman bir şekilde geçiyor işte
Ince_imral 37+2 den selamlar yorgunluk hat safhada kasık ağrılarım var 2 haftadır büyük ev temizliğine giriştim 2 gündür doğumda temiz olsun diye salon ve mutfak pencere duvar zemin perdeler bitti yarın çocuk odasını yapacağım ama çok çok yoruldum belim aşırı ağrıyor sakın benim gibi temizliğinizi son zamana bırakmayın 35 de başlayın hanımlar ben çok zorlandım🤲🏻
mommyciks ayse-huseyin16 adet sancisindan daha şiddetli bele ve kuyruk sokumuna vuran bir ağrı benimki bebekte kendini bir tarafta kaskatı kesiyor . Nst de sancı çıktı ama düzenli olmadığı için yalancı sancılar dedi Dr.um
Ince_imral Dilekdmr27 valla dip köşe yapılmadığı sürece temizlik bitmiyor canım yoksa günlük temizlik yapıyorum ben birde oğlum var 3 yaşında detaylı yaptım umarım doğuma kadar temiz kalır 🤲🏻
ayse-huseyin16 Papatyaytt bende doğum temizliğine başladım allahtan başından tahmin ettim de tülleri falan halletmiştim bende tek başıma yapıyorum mecbur yardım edecek kimse yok ailelerimiz memlekette biz farklı bi ildeyiz komşum falan da yok burda kimseyi tanımıyorum
Ince_imral Papatyaytt evet ve hepsini 2 güne sığdırdım çok yoruldum belim ço kfena ama eninde sonunda bana bakıyor bütün işler annem hayatta değil😔 ablalarımda çalışıyor görümcelerimin hepsi 3 4 çocuklu biri yeni doğum yaptı kaynanamda baştan sağma yapıyor temiz yapmıyor diye içim rahat etmiyor o yğzden ona hiç söylemedim bile ama insana anne lazımmış bu zor zamanlarımda daha çok anımsıyorum😔