Anneyimm Esma6302 ikiliyi yaptrmadm diye doktor üçlüyü yaptr demsti yaptrmstm cok sukur temiz ckti oyle yada boyle. Allah bize nasip etms:)
Anneyimm Yelizbck 2 3 ve 4'lu zaten yapilmasi gerek doktorun kabul edip etmeyecegi bisey degl ben ikiliyi yaptrmad üçlüyü istemsti onu yaptrmstm
Esma6302 Yelizbck zaten doktor soruyor 3 tarama testi yapmak istermisiniz diye ben ama tereddutte kaldim ama acaba yapsaymydim
Nurcankarakaya Anneyimm ikili kaçıncı haftada yapılıyor 3 lü kaçıncı haftada yapılıyor canım ilk gebeliğim daha bende bilgim yok da 😏
Esma6302 Nurcankarakaya ikili tarama testi 13 haftalikken isteniliyor benimki 15 haftalikken de üçlü tarama testi istedi ama kabul etmedim cunku ikili tarama testim temiz cikti gerek duymadim
Basakim İkili tarama testi güzel çıkınca üçlü ve dörtlü taramaya gerek Yok dedi doktorumuz.ayrıntılı ultrason da herşey belli oluyor zaten dedi
shtngstr Evet canım 16 haftalıktı doktorum yapalım mı diye sormadı bile hadi 3lü taramaya dedi gönderdi 😂
mucizem61 benden istemedi doktorum ikiliyi yaptırdım temiz çıktı üçlü ve dörtlüyü istemedi ayrıntılı ultrasona da girdim ama gozukmedi pek bisey emar istediler panik atagim var diye ona da giremedim insallah herşey yolundadır allahın izniyle