Asli_10 Selamün aleyküm hanımlar orda doğum yapanlar lütfen beni bilğilendire bilirmi doğuma 3 hafta kaldı belki daha erken 🤷♀️Dr hastane nasıl memnun kadınızmı doğum da sizden bişey istedilermi benimle paylaşırsanız çok sevinirim 🙏
nazsimaova Asli_10 ne gibi seyler yatisin yapildiktan sonra sanci odasnda kan ve idrar testlerin alinio eger acil yatis olmazsa sezaryense planli olunca covid testi isterler
limonluturta nazsimaova nasıldı peki odaları memnun kaldınız mı refakatci ve eş durumu nasıldı acaba 🙂
Asli_10 nazsimaova benim sezaryen olucak gebelelik Zehirlenmesi riski var bazı hasteneler hasta bezi falan istiyormuş öyle şeyler birde ilgi alaka dr ları nasıl ben sevkli gittiğim için bilmiyorum 🤷♀️
nazsimaova Asli_10 gcmis olsun cnm evet hasta bezi alin dr larin ilgi alakasi cok iyi ekipleri iyi hemsire ebe tum personelleri gayet iyi memnun kaldm cnm bn acik yatis yapilip sezaryene alndigim icin hazirliksiz gittim onlar hasta bezi verdi sonra bn normal ledlerden kullandm cunku cok asiri kanamam olmamisti bnm
limonluturta nazsimaova teşekkür ederim 🙂 bir de muayeneye giderken erkenden mi gidiyorsunuz acaba nasıl oluyordu