Kcansu Kizimin nst de hareketsiz olmasiyla ve 38+1 de nst de sancilarimin cikmasiyla doktorum 38+3 de 31 agustosa ameliyat gunu verdi. Dun sabah hastaneye geldik yatis islemlerimin yapilmasiyla odamiza gectik ve ameliyat saatine kadar basladi serumlar😬 saat gelince ameliyathaneye alindim doktorum gelene kadar ameliyat ekibi hazirliklari yapti. Ben basladim tabi titremeye gercekten cok soguk ikinci sezeryanim ama titreme tuttu hem soguk hem korku.. ameliyat ekibi gercekten cok onemli müzik ve sohbet esliginde gecti. Bi ara kendimi oyle kasmisim ki omzuma bi agri girdi dünden beri tutuldu. İlk sezeryanim da o ilk nesterin atildigini hissetmistim bunda hissetmedim. Yavas yavas katlarin acildigini hissetmeye basladim sonra germe cekme bastirmaa ve kizimin ilk cigligi ❣️ Gercekten cok agladi ameliyathanede sesi kesilmedi. Gidince herkes bi ohh sessizlik dedi. Bebek bakim odasinda da cok aglamis uyuyan bebekleri bile uyandrmis kizim☺️ İlk ameliyat tecrubesizlik ama ikincisi korkulu oldu benim icin. Evde ki oglum icin. Dualarla girdigim ameliyattan sükürlerle ciktim ogluma ve kizima kavusabilcegim icin😇 İlk ameliyatim daha zormus ikinci sezeryan benim icin daha kolaydi. Tabi ilk gunu agrim vardi ama ilki kadar degildi. bugun daha iyi geciyor. Su gaz isinden de bi kurtulursam hersey daha guzel olucak.. ameliyattan ciktigimda gobek hic yoktu ama bugun sistim sanki hic dogurmamis gibi. Sütüm gelmedi bugun mamaya basladik. ( sütün gelmesi icin onerisi olan varsa onernizi bekliyorum) İnsallah sabah bi problemimiz olmazsa evimize donucez. - bu arada depend bence gerekli cunku hastanenin bagladigi hasta beziyle sonda ciktiktan sonra tuvalete gitmek zor bence. Herkese hayirli dogumlar diliyorum insallah herkes minigine saglikla kavusur❣️
Ladess Kcansu maşallah size ve bebeğinize 🙏Süt için göğüslere masaj ve duş işe yarıyır diye biliyorum
Bfbfbfe Allah analı babalı büyütsün gecmıs olsun bende 5 Eylül sezaryan olcam cok heyecanlıyım ve cok korkuyorum