Zeynebimmmmm Kızılar bugün kontrole gittim ntsde sürekli sancı çıktı yatış verdiler kabul etmedim tam 32 haftalık hamileyim eve geldim dinleniyom moralim çok bozuldu benim gibi olup zamnnda doğum yapan varmı
Sumeyyeerdem Zeynebimmmmm Neden yatmadınız suyunuz gelse ne yapacaksınız bunu durduracak hiç bi çare yok yatsanız en azından sancınızı durdururlar
Ayss344 Zeynebimmmmm canım neden yatış yapmadın? Yaptığın çok tehlikeli. Erken doğumun önüne geçmek için önlem alınırdı . Şimdi aniden bir şey olsa ne yapacaksın??
Meyve Zeynebimmmmm 30+2 de doktor kontürolünde çıkmıştı sancılarım benimde yatış yaptılar 1 gün yattım iyikide yatmışım 2 doz ciğer geliştirici yaptılar serumlarla durdurdular şuan 33+0 haftalığım yaptığınız çok yanlış olmuş keşke yatsaydınız sancıları önlemenin tek çaresi ilaçlar maalesef
Tugceelanaz Eve gelerek kendini ve bebeğini riske atmasaydın keşke , bence orda kalsan daha iyi olurdu Saglikla gelir insallah 🤲🏻
Zeynebimmmmm Ya sürekli alttan muayene ediyolar o daha çok riske atyo bebeği açılıma felan yoktu dedim evde yatarım