Eceisss Su azlığından dolayı doktor 34.hafra seni doğuma alabiliriz dedi şuan 33 4 üm erken doğum yapan var mı? Küvezde ne kadar durdular veya durdular mı bilgi verir misiniz
Burcusenkoc Eceisss bebeğinizin gelişimine bağlı diye biliyorum eğer ciğer geliştirici felan iğne yaparlar çok sorun olmaz hiç kalmayanlar bile var. Kilosu da iyiyse sorun etmeyin
Sinoooom Eceisss bebeğinizin tam kilosu nedir ? Benim tanıdğım 34 haftada doğum yaptı küvezdw dahi kalmadan eve gittiler sağlıklı ise sorun olmaz 🙏🏻
Zeynephumeyra Eceisss dun doktorum bebegim solumuyla alaka demisti kuvezde kalmasi bende erken dogum yapicam yeni 34um Bitti 4cm acilmam var dun her ihtimalae karsi ciger gelistirici igne vuruldum Gecmis olsun
Burcusenkoc Eceisss anladım sıkıntısız olur inşallah 🤲🏻 Bu haftalar da çok kilo alımı oluyor daha fazla da doğabilir
Eceisss Busraaras_ ya benim de sürekli suyum azalıyor ama anlayamıyorum nasıl azalıyor benden hiç su gelme gibi Bi durum olmadı ha akıntım var evet ama normal bir akıntı su sızıntısı olduğunu nası anladınız
Busraaras_ Eceisss hayır yapılmadı 35 kadar idare eder demişti sonra doktor gerek yok dedi 36 da dogdu zaten
Busraaras_ Meyve çamasırım sürekli ıslanıyordu sanki tuvaletimi kacırmısım gibi ⅚ kez camasır degiştiriyordum ve bebek hareketleri asırı azdı
Meyve Busraaras_ peki doktor bu teşhisi nasıl koydu yani altan mı muane etti yada ne biliyim doktor nasıl anladı bunu
Busraaras_ Meyve acilde ultrasona bakıldı sonra detaylıya girdim suyumun azaldıgını söylediler turnusollu ped verdiler öyle anlasıldı
Pcoslubiranne Eceisss kuzenim 32 de yapti bebeg8 esinden ayrilmisti. 15 gun kuvozde kaldi 2.5 yasinda su an.
Eceisss Busraaras_ bende turnusollu ped yaptılar ama rengi dönmedi odnan dolayı hastanede 2 gün takip yapıldı şimdide az ama hala bulamıyoruz suyum nerden azalıyor diye
Busraaras_ Eceisss gecen kontrolüm vardı bi bayanında suyu azalıyormus kesede delinmiş olabilir sebepsizde azalıyor olabilir demişler di