SedanurAydnAta Kızlar 22 haftalıkken 496 gramdık 28. Haftamda 1 kilo 26 gram olmuş. Çok yiyen bi insan değilim 73 kilo ile başladım şimdi 74 kiloyum 🤷🏻♀️ Normal mi acaba 10 gün sonra tekrar gitcem doktora bakalım kaç kilo olmuş 😊 3 kilo olsa yeter benim çevremdeki insanlar karnın niye büyümüyor bebek küçük mü deyip duruyor 😩
Pirayeee SedanurAydnAta aaa maşallah o kadar hızlı mı kilo alıyor 😍 herkes 30. Haftadan sonra hızlı kilo alırsın diyor bana daha alır yani 😀
Harunnisa SedanurAydnAta 20 haftalugim bu hafta gramini soylemedi bende zaten dr kizmistim sormayida unutmusum artik özel hastaneye gittigimde sorarim
Annesininmelegi SedanurAydnAta 28+2 yim 68 le hamıle kaldım şmdi 66 yım kontrolum 30 haftalıl olunca bakalım kaç kılo almış mınnoşlarımmm :)
mucizemizibekliyoruzz SedanurAydnAta bizimde 22. Haftada ve şuanda 28. Haftadayız hemen hemen aynı bebek kiloları. Normal bence
SedanurAydnAta Pirayeee ay inşallah canım 😊 artık kendimde sorun aramaya başladım hani nerde çocuk diyorlar 😂😅
Yagmr05 Bende suan 25 haftamdayım oğluşum 798 gramdı 32 cmdi 🤗 bende 52ile hamile kaldım suan 57yim ve kızlar şaka gibi resmen kalçamda çatlak oldu başka hiç biyerimde yok sizdede varmı çatlak 🙄
SedanurAydnAta Yagmr05 maşallah iyi kilosu zayıf hamile kalanlar daha çok alıyor demekki ben daha 1 kilo aldım çatlamadım da 😅
Harunnisa SedanurAydnAta iki kere özele gittim sonrada zaten bayram tatili falan girdi araya gidemedim evet cok ilgililer hic devletteki doktorlara benzemiyorlar
Yagmr05 SedanurAydnAta kilo aldım ama hiç biyerimden belli olmuyo nereme aldım anlamadmki kalçama aldım kesin bütün kiloyu ora çatladığına göre 😂😂 çünkü göbüşüm hiç 6 aylık hamile göbüşü gibi değil gören 3 4 aylık sanıyo 😂
Harunnisa SedanurAydnAta ay parasinda degilim olmazsa son kurusuma kadar verebilirim cocugumdan benden ileri degil zaten riskli dogumum olacak giden para olsun geri gelir sonucta
SedanurAydnAta mucizemizibekliyoruzz inşallah öyledir canım bende bakıyorum doktor da normal dedi ama çevredeki insanlar etkiliyor kafam karışıyor
mucizemizibekliyoruzz SedanurAydnAta valla 1 hafta ileri dedi doktorum bizim bebeğin kilosuna bide ki sizinle aynı kilodalar
GokceGenc Yagmr05 cnm bnde 25. Haftadayım 5 kilo aldım ama gobusum ole cok yok normal yani kalçam falanda buyumadı kiloyu nerden aldım diorum bende 😂 çatlağım hnz yok bakalım zamanla nolcak...