Sinoooom Kızlar bebekler tam olarak ne zaman kilo almaya başlar ? 2400 kilo bebeğim tam 33 haftalığız , uzun süredir sağlıklı ve bebeğime kilo aldıracak şeyler tüketiyorum ama kendim almışım gibi kiloyu 😯
alcang Sinoooom bebeğinizin kilosu az olmuş olsa mutlaka doktor söylerdi sağlıklı olması daha önemli çok yıpratmayın kendinizi bu konu için😌🌸
Hilalkhrmn417 Sinoooom doktorunuz kiloyla ilgili birşey demiyorsa gayet iyi merak etmeyin zaten 32. Haftadan sonra hızlı kilo almaya basliyo, beslenme düzeninizi değiştirmeden devam edin.. haftada 200 300 gram alıyorlar merak etmeyin 😊
Sinoooom alcang doktorum çok iyi dedi şükürler olsun herşeyimiz de iyi ama bilmiyorum ya çok sağlıklı beslenip kendim kilo almam sinirimi bozdu 😬🤦🏻♀️
Sinoooom Hilalkhrmn417 35 de sonraki kontrol yine sağlıklı beslenmeye devam edeceğim sorun ettiğim de bu kadar iyi beslenip kendimin kilo olmas😬 bebeğim gram olarak fazla bile şükürler olsun iyi 🙏🏻
Sinoooom alcang 28 haftamda 1323 gramdı önden gidiyordu doktor iri bebek dedi bugün de 2400 olmuştu yine iyi bir yanılma vs yok ama sadece kendime takıldım sağlıklı şeyler bana kilo almış gibi hissettim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Edanurta 37+ 3 iken doktorum 3500 kilo civari dedi ama cocugum bir hafta onden gittigini soyledi insallah normal dogum yaparim
Sinoooom Esmanurs hangi bebek püskvsinden yediniz ve kaçıncı haftada düşüktü sonradan yiyerek kilo aldı 😍