sedsedsed Beni sağlık ocağından aradılar 20. Haftada gelin dediler 🙈 aşı olanlar herhangi bir yan etkisi oldu mu çünkü normalde bile kolda şişme yapıyor 😕
Aysehatun sedsedsed iki doz şeklinde canım Korkulcak bisey yok hic hissetmiyosun asiyi iki gun agri oluyor hafiften hangi koluna yaptiracaksan az kullandigin kolun olsun ve iki un o kolun uzerine yatma hepsi bi kadar 😇
Glstn sedsedsed Ben de olucam canım önümüzdeki hafta içi. 18 ile 24. Haftalar arasında oluyormuş.Ben 20 haftalık oldum 😊
Aysun2834 sedsedsed ilk dozu 21 haftalıkken oldum ikinici dozuda25. haftada bende ağrı yada şişlik yapmadı
GRZ Asi yapildigi gün o kolunuzla yuk kaldirmazsaniz rahat geciyo. Ama yuk alirsaniz ertesi gun o kol kalkmiyo ve 2-3 gun acisini cekiyorsunuz
Yagmr05 Benden tavsiye sağ kolunuza yaptırın ben sol koluma yaptırdım ve geceleri sol tarafıma yatmaya özen gösterdiğim için soluma yattım ve sonrası fecii kolumu 1 hafta oynatamadm dokunamadm resmen 😥😥
Yunel İlk doz 20 ikinci doz 24 haftamda oldum ama tetanoz aşısı 5 defadan oluşuyormuş doğumdan 1.5 ay sonraya yine randevü verdi sizede bunun hakkında bilgi verdiler mi ben şaşırdım 2 defa aşı olucaz sanıyordum
sedsedsed Gerçekten hiçbir bilgim olmadığı için bu başlık altında yazdım.sadece şunu da sormak istiyorum ben 2 sene önce tetanoz oldum.sonucta benim bildiğim aşı demek o hastalığa neden olan organizmanın az doz şeklinde vücuda gönderilmesi ve bağışıklık oluşturulması.acaba bu süreçte yakın zamanda olanlar tekrar olmak zorunda mi çünkü benim en son olduğumda kolum çok şişti 😢hamile hamile gerçekten daha çok korkuyorum 😯