Mervesmsek22 5 gün önce şehir hastanesinde doğum yaptım sizinle paylaşmak istiyorum 1 gün önce muayenem vardı ve doktor 2 cm açılmam olduğunu ve nst de sancım çıktığını söyledi doktor sancıların artarsa gel artmassada pazar günü kesin gel ama pazara kalmasın sen dedi ve cuma gecesi sancılarım çoğalınca acilden giriş yaptım doktor yatış kararı verdi ama doğum için değil gözlemlemek için dedi sonra yeniden nstdeye girdiğimde bebeğim kalbinin çok hızlı attığını söylenip acil sezeryana alındım ve 2 gece sonra taburcu edildim genel olarak memnun kaldım acilde, doğum hanede ve ameliyathanede çok ilgilelilerdi çok memnun kaldım ama doğumdan sonra kaldığım süreçten hiç memnun kalmadım hemşireler çok ilgisizdi ve odalar çok ta temiz değildi sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz
TBeyza Mervesmsek22 bu arada gözünüz aydın rabbim minignize de sizlere de hayırlı uzun ömürler versin 🤗
Hatice1043 Mervesmsek22 rabbim saglikla sıhhatle bebegii büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun ins.canm Konyaya tayinimiz cikti nisanin 15 inde gelicez hangi devlet hastanesini onerirsinz dogum ve takip icin .
Bsranurr Mervesmsek22 benim de cuma günü sezeryan olcam çok korkuyorum ameliyata kaç saat de alıyorlar ziyaretçi alıyorlar mı özellikle eşim ve oğlum odada görmek iyi gelir bana
Mervesmsek22 TBeyza normalde 9 ay boyunca nur gözde kulhan a gidiyordum ama acilden gittiğim için mete bertizlioğlu nöbetçiydi ve acilden ameliyata yanımda o vardı çok iyiydi benimle sürekli konuştu bilgilendirdi odalar 2 kişilikti tek kişilikte varmış ama ben 2 kişilikte kaldım refakatçi odaya geçince kalabiliyor yanınızda doğum öncesi ve doğum süresince yanınızda kimse olmuyor doktorlar hemşireler dışında
1508 Çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsınız ☺️Özel odalar oluyormuş aynı gün tutabiliyor musunuz yoksa önceden mi tutuluyor birde benim doğumum sezeryan olabilir dedi doktor normal doğum için ısrarcı olurlar mı ilk doğumum sezeryan
Mervesmsek22 1508 canım benim eşim sordu yok öyle dediler özel oda için bende normal doğum bekliyordum 10 dakika içinde sezeryana karar verilip ameliyata alındım bebeğin ve annenin sağlığı söz konusu olunca riske girmiyorlar
Mervesmsek22 1508 yok canım dikiş yerim büyük değil sındayo 2 saat içinde çıkartıyorlar dikişinin acısından sondayı felan hiç hissetmedim ben
1508 Mervesmsek22 acilden değilde normal gün alıp gitsem her zaman gittiğim doktor mu yapar ameliyatı birde dikişiniz yapıştırma mı
Mervesmsek22 1508 öyle sadece halime hanım yapıyor diye biliyorum kendi hastalarına kendi nöbetçi olduğu günü veriyormuş, evet yapıştırma
AysegeZ 1508 sehir hastanesinde ebe tutabiliyorsunuz 500 tl gibi bi ucreti var,hamilelik ve dogum surecinde hep irtibatta,sancilar baslayinca eve geldi evde masaj falan yaptirdi,sıklaşinca hastaneye gidip orda dogurttu,
1508 Mervesmsek22 teşekkür ederim cevabınız için sezeryan olacam hem korku hem merak var ikinci doğumum ama yine de korkuyor insan
1508 Bsranurr Allah kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel geçer inşallah herşey ameliyattan sonra tecrübenizi paylaşırmışsınız benimle bende olacam çok merak ediyorum
Mervesmsek22 Bsranurr ben acilden girdim yarışın yapıldıktan sonra 10 dakika içinde sezeryana alındım babası sadece bir kere görebildi ben ameliyattan çıktıktan sonra o da başka izin verilmedi çıkışa beni almaya geldi 2 gün sonra ama ben haftasonu doğum yaptım kurallar daha sıkıydı