neval270071 Kizilkafaa bana da arkadan bacak arası boş dedi bakalım 3 hafta sonra başka yere gideceğim
Zeh123-ra Pinpirikanne ben ikinci hamileliğim de erkek dedi ama 6 ayda kız olduğunu öğrendim %80 lere benziyor dediyse hemen alışverişe başlamayın 100 100 dediyse o zamn tam inannin
Pinpirikanne Zeh123-ra vala bana bi oran bile vermedi pipi gibi gözüküyor ama yanilablrm degiseblr dedi detaylı ultrosonda net gözükür dedi ama ona da daha çok var oyle muallakta kaldim 🤔🤔 bnde bacak arası bsey gördüm ama bilmym kordon mu pipi mi 🤣
Pinpirikanne Zeh123-ra Inslalah canm bi oğlum var bu ikinci ister istemez merak ediyor ınsan vala bidakine 16 17 haftalik olcam artık bilir heralde
euphoria123 Pinpirikanne arkadaşıma detaylı ultrasona kadar hep erkek dediler cinsiyet partisi vs her şeyi de yaptı detaylı ultrason da kız olduğu anlaşıldı :)
Zeh123-ra Pinpirikanne aynn valla bende 17 haftada yim kiza benziyor dedi ama genede benziyor dediği için beklemek istedim daha doktora da gitmedim haftaya işallah tam öğrenirim
yeniklasor sendekimsinnn pipi gibi gördüğümüz şey kordonmus 🤭 eşim de bende doktorumda yanlış gördük anlayacağınız 😄
sendekimsinnn yeniklasor banada pipiyi gösterdi 14. Haftada ondan sonra gitöedim zaten şuan 17+3 oldum değişirmi diye düşünşyorum
yeniklasor sendekimsinnn herkesin böyle olucak diye bisey yok tabi ki belki sizin ki gerçekten erkektir ama bana ders oldu inşallah Allahim bı daha nasip ederse ayrintiliya kadar cinsiyeti sorgulamicam 😊
Gamze4381 neval270071 öyle tabi ki onun sayesinde benimde kalmadı cinsiyet haftamıza gelince bir acaba mı dicem 😂