benimmdunyamm 191084 doktorun gördüğü pozisyona bağlı benim doktor net görmezsem söylemem dedi net gördü %95 kesin dedi bizde ona göre parti yaptık
Kizilkafaa 191084 Canım bana kesin denmediği sürece kesin gözüyle bakmadım son gittiğimde doktorum kesin yüzde yüz dedi öyle emin oldum. Kız mıydı? Yani bacak arasını falan mı açmadı
3babymom Zaten 4 aylık olmus canım zannetmiyorum yanlış çıksın şuan ki cihazlar iyi doktorun da tecrübeli ise doğrudur
191084 3babymom cikintiyi gosterdi bnde gordm ama bacak arasini tam acmadi pozisyondan ama gorduk yani yandanda belliydi kabak gibi acik goremedigimden % 85 diyorum dedi buyul ihtimal erkek ama dedi
Ebrar_63 191084 yani bu haftalarda doktorun yanılmamasi gerekiyor ama burda değişti diyenleri gördükçe insan bı ihtimal diyor hakkınızda hayırlısı olsun
caganin_annesi 191084 sizce kesin olsa %85 mi derdi 😂 %100 kesindir. Seksen beş dediyse ihtimal vardır.
dezgi 191084 canım bugün bende öğrendim cinsiyeti oğlum olacak inşallah 🤍 bizde zor gorduk ama emin olmak için renkli doopler ile bakti doktorum ve orada bir kan akışı yok kordon olamaz erkek diyerek netlestirdi 😀 size öyle baktılar mi
ipekveatlas bana %85 erkek demişti ama kesin dememişti erkek ve kızın bacak arası çıkıntıları bazen benzeyebiliyo. o yüzden kesin olana kadar bekle
edis22 191084 bana 16da %99 kiz demisti sonra 20de % 100 erkek dedi ve yine guvenmedim ve sonra detaylidada erkek oldugunu soylediler. En kesin sonic detaylidir bence onu bekle
edis22 191084 valla hatta biseyde gosterdi bak cinsel organi bu diye ama demek ozaman cok kucukmus diye kordon bagiyla yanlislik yapmisim dedi. Ama detayli artik kesin sonuctur
La_le 191084 aynen ben bile düşündüm yalan yok eşimin kuzenine hep kız demişler kaç hastaneye gitmesine rağmen ama doğan erkek odasıni bile kıza göre hazirlamislardi