Dilayb Svcncmrnz evet dinlenmeye devam ağrım yok ama bugün kasıklarım ağrıyor ama sanki gaz sancısı gibi de
kereminannesiiiiiiiii Svcncmrnz ben yaptirdim. Sizin gibi cok korktum bisey olursa diye ama cok rahat gecti zaten ultrasonla yapıyorlar ve cok kisa sürüyor sonra da 2 gun dinlendim cok şükür bisey olmadi
Svcncmrnz kereminannesiiiiiiiii on gün önemli diyor doktor ben de hala korkuyorum sizin ne kadar oldu yaptirali
kereminannesiiiiiiiii Svcncmrnz ben 20 veya 21 haftalikken yaptırdim persembe yaptirdim pazartesi ise gittim
esraalmdroglu1 Svcncmrnz 19. Haftada yaptırdım abartılacak bir ağrısı yok 2 dakikalık bişey sadece psikolojik anlamda zor oldu benim için Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Svcncmrnz esraalmdroglu1 şuan kaç haftalık oldunuz sonuç çıktımı. Amin cnm gerçekten zor süreç Allah bize yardım etsin inşallah
esraalmdroglu1 Svcncmrnz şu an 21+3 dün gittim hastaneye ön sonuç çıkmış temiz çıktı ama kesin bişey söyleyemem asıl sonucu beklicez dedi doktor
esraalmdroglu1 Svcncmrnz beynindeki sıvı olması gerekenden fazla bunun sebebini öğrenmek için genetik bir şey var mı diye bakalım dedi temiz çıkarsa tekrar başka şekilde araştırılacak
Svcncmrnz kereminannesiiiiiiiii anladim cnm ağrın sizin oldu mu hiç nasılsın bebek nasıl iyidir inşallah hayırlı sonuçlar alırız
kereminannesiiiiiiiii Svcncmrnz igne girerken rahmin hafif kasildigini hissetmistim o kadar iğne acıtmıyor normal kan alindigi kadar acisi var Islem sonrasi agrim olmadi rahattim Sonuçlarım da temiz çıktı insallah senin de güzel çıkar 🥰
kereminannesiiiiiiiii Svcncmrnz benim bebeğimde bobrek buyumesi ve koroid pleksus kisti oldugu icin yapilmisti kistler gitti ama bobrek sıkıntısı devam ediyor takip ediliyor su an
Svcncmrnz kereminannesiiiiiiiii çok geçmiş olsun canım inşallah benimde.temiz çıkar gerçekten su bir ay nasıl zor geçecek bilmiyorum. Bende iğne yeri aciyo çok hareket edemiyorm arada inceden sızı oluyor
kereminannesiiiiiiiii Svcncmrnz hafif sizi igneden dolayi normal canim hic kasma kendini Insallah tertemiz cikar sonuclarin 🥰
GriMavi Svcncmrnz 10-15 arası sonuç çıktı onlar aradılar sonuç mail adresinize gönderildi diye Baktım doktorumada gitmisti sonuç o da baktı o şekilde öğrendim 😇🤲🏻Allah bebeginizi saglıkla kucanıza almayı nasip etsin🤲🏻
Svcncmrnz esraalmdroglu1 canım amniyosentez sonrası kan leke felan geldi mi senden acil cevap yazar misin
Svcncmrnz S00-00 ikili ve üçlü test sonucuna göre yapılan bir işlem bu amniyosentez riskli olduğu kadar net sonuç veren birşey rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm seninde