Twomoms Svcncmrnz çok sevindim canım. Senim fetal DNA da yeterli kan bulunamadı gelmişti dimi nifty testinde
Meryjane Svcncmrnz korkmayın hiç, bnm doktor konuşkan , mecbur olmassa istemeyiz ki dr luk hayatım boyunca hiç saglıklı bir gebeliğin bu sebebten zarar gördüğünü görmedim dedi, 300 kadında birmiş.. ferah olun
Svcncmrnz Meryjane teşekkürler 🙏 çoktan işlem oldum ve sonucum çıktı çok şükür temiz. Çok korktum çok çok ağladım ama rabbim dualarımızı geri çevirmedi inşallah herkesin duaları kabul olur 🙏🖤
Kandil Svcncmrnz canım, çok şükür benimde amniyosentez sonucum temiz çıktı.kızımın burun kemiği görünmüyor. Demekki küçük burunlu olacak dedi doktor ☺️ Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun ❤️🙏
Svcncmrnz Kandil çok çok sevindim rabbim saglikla dogmalarini nasip etsin inşallah 🙏♥️ vallahi insanin hayatından bir ayı aldılar götürdüler ☹️
ayse3452 Svcncmrnz banada soylemıstı doktorun ama bana kalırsa fetal dna yaptır dedı chnku amnıyosentez dusuk olur dedı bende fetal dma yaptır en azından kesın sonuc alırsın
Kader3509 Bende aminosentez yaptırdım yaptırana kadar karar alması yaptırdıktan snra beklemesi sonuç temiz çıktı çok şükür iyiyim 🙂