Egeninannesi_16 Kızlar programa göre 31+4 teyim doktoruma göre bir hafta önce hesaplıyor 32+4 çıkıyoe oradaki hesaplamada 32.haftada dolunca rapor yazdırmam gerekiyormuş sanırım geçtim o günü sonrasındada yazılabiliyor mu siz tam gününde mi gittiniz
Gamzeyasarr Egeninannesi_16 Bende son adet tarihime göre tam 32+0 da yazdırdım. Son adet tarihine göre 32 i bitmeden gidin sizde geçince sigorta sıkıntı yaratabiliyormuş beni doktorum uyarmıştı
kuzeymomss Egeninannesi_16 ben bugün 32 den sonra çalışabilir raporu aldım doktorum kendi özellikle bu güne RANDEVU verdi yani benek ölçüsüne göre değil son adet tarihine göre çağırdı,
Elfii00 Egeninannesi_16 benim doktorum 32+4 günlükken verdi ve dediki 4 gün daha fazla bebekle vakit gecirmen için yaptım 🤭🤭🤭
Mercimek2 Egeninannesi_16 benimde 31 haftamda 33 haftalık gözüküyordu bebek önemli olan adet tarihine gore hesaplanan ultrasonda kaç göründüğünün önemi yok son adet tarihine gore cikiyorsun
Egeninannesi_16 Merveb46 yani son adet tarihime göre baktım bende burda 31+4 denince diğerini hesaplamadım hiç inşallah sorun olmaz
Villanelle Ben tam gününde gittim ama sonrasında istediğiniz gün alabilirsiniz. Öncesinde vermiyorlar sadece
Egeninannesi_16 Gamzeyasarr beni uyarmadı işte kötü oldu bende burda 31+4 üm ya burayı baz alıyorum hergün inşallah burası doğrudur
Gamzeyasarr Egeninannesi_16 son adet tarihine göre 31+4 ise zaten daha geçmemiş zamanın 32 + 0 ile 32+6 arasında kesinlikle gitmelisin ama
Leman- Kızlar 32. Haftanın bitmesi mi gerekiyor yoksa 32. Haftanın ilk günü de gitsek alabilir miyiz raporu ben su an 30+4 üm pazartesi gitsem verir mi
Gamzeyasarr Leman- 32+0 da alabilirsin bitmesini beklemene gerek yok ben 2 gün önce 32+0 da aldım ☺️ E devlette de görünüyor şuan analık raporu diye
Egeninannesi_16 Hamisannee benim öyle olursa 32 yi çoktan geçtim sayılır eyvah eyvah inşallah verirler yoksa ödeme alamazmışım sgkdan
Hamisannee Egeninannesi_16 en başından beridir ultrason ile sat uyumlu değildi benim hatta aile hekimliğinde son âdet tarihimi söylemiştim sonra 24. Hafta izninde doktoruma sordum hangisine göre alacağım diye ultrason da bebeğin gelişimine göre dedi o şekilde verdi bana 8 hafta sonra da 32. Hafta raporunu verdi
Gamzeyasarr Leman- vallahi benim bebeğim 10 gün önden gidiyor ama son adet tarihime göre verdiler 🤷♀️ Hatta doktor 32 yi sakın geçirme Diye de beni uyarınca direk 32+0 da gittim uygulamaya göre de 32+0 dım. Ama doktora gidip rapor aldığımda mesela bebeğim 33+4 görünüyordu