yldrmhavva Şehir dışında batırmamız gerekiyor ve maddi sebeplerden geç kaldık, 2 özel hastanede 23 hafta olana kadar baktıklarını söylediler, her yerde böyle midir?
Demirssmomm yldrmhavva bebek büyüdüğü için bakmak istemeyebiliyorlar, siz en kısa zamanda ayarlamaya çalışın, hekimin insiyatifinde çünkü bu durum
yldrmhavva Demirssmomm başka özel hastaneleri denicem yakın şehirlerdeki, eğer olmazsa yarın mecbur devlete gitmek zorundayım, orda en azından bakarlar mı
Demirssmomm yldrmhavva umarım bakarlar, dediğim gibi doktor insiyatifinde olan bişey bu. İnsanlar sınırlardan kurallardan bahsediyorlar ama doktorda büyük bir bebeğin göremediği her yeri için aorun yok diyerek vebal almayabilir. Mesela kürtaj için yasal sınır 10.hafta ama tanıdığım bir dr kendi tercihleri nedeniyle 8.haftadan sonra ve cuma günleri bu işlemi almıyor. Şimdi istediğin kadar para ver bu insanlara tercihleri böyle.. birde devlette evrak imzalatıyor perinatoloji bölümleri amniyosentez istemiyorum diye bilginiz olsun
sednrbyr44 yldrmhavva Balıkesirde yaşıyorum ama Malatyada yaptırmıştım Balıkesirde olsaydım Balıkesirde de o haftalarda bakarlardı neden 23 e kadar diye bir sınırlama getirmişler anlamadım 🤷🏻♀️