Kelebekk-0307 EsengulC öyle vallahi yapmasan da olmuyor kendinden bir şekilde kısıyorsun da misafirden kısamıyorsun ki en güzel şekilde insan ağırlamak istiyor ama ne mümkün
Htcerdogn Sevval4 biz ilk evlendiğimizde ilk mutfak alışverişimiz herşeyiyle baştan sona 1000 tutmuştu. Şimdi aylık alışverişimiz o kadar tutuyo. İki kişiyiz. Çoğu yiyeceğim köyden annemden geliyo ama yinede durum bu Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor.
Hilalkhrmn417 Htcerdogn 3 yıl once evlendigimizde 50 TL ye sebze meyve alisverisimizi yapıyoduk pazardan.. Siviyagi bile 5 TL fazla verip Komili markasını aliyorduk.. 35 TL idi.. Şuan bir tavuğu o paraya zor aliyoruZ.. Allah sonumuzu hayr etsin..
Hilalkhrmn417 123emakumsal valla ya gecen eşimle kizarmis tavuk sorduk ne kadar diye 50 TL dedi napıyosun ki tavuğa özel bir sosu mu var yanında ek malzemesi mi var yazık valla boşa yaşıyoruz..
Malikadir Sevval4 yoğurt yumurta küçük bi pasta aldik market pastasi 97 tl verdim diyecek birşey bulamıyorum Allah bildiği gibi yapsin. %1 e indirdiler kdv yi bir de milletle dalga geçer gibi öyle konusuyorlar ya 🙄
Villanelle Bizim ülkedeki çoğu kişiye göre maddi durumumuz iyi sayılır aslında ama ben bile markette ufak çaplı şoklar yaşıyorum arada ☹️