feyza0806 Sanki dünyanın işini yapmışım gibi yorgun ve halsiz hissediyorum hasta mı oluyorum desem başka bi belirti de yok bende mi sorun acaba hep yatasım var bu üç dört gündür böyle hisseden var mı acaba
ipekveatlas feyza0806 normal canım ağırlaşıyo vücut artık son zamanlar ödemler karın büyüklüğü halsizlik nefes darlığı hepsi zorluyo insanı. ben 34 haftalığım şimdiden başladı hic bisey yapasım gelmiyo
NezihaB38 feyza0806 Bendede var canlar gece uykunuz yoksa ondanda oluyo öyle illaki uyumak istiyorum 😔 ağırlaşıyoruz artık
Feyza1908- feyza0806 38 haftanın içindeyim. Bende öyleyim dünden beri. Nedenini bilmiyorum ama hiç böyle olmamıştım. Halsizim yorgunum sırtım omuzlarım ağrıyor. 😢
feyza0806 ipekveatlas aslında evet sağdan sola dönmek bile büyük mevzu artık ama doğum da yaklaşıyo malum hem bu halsizlik hem sancılar nasıl olur diye düşünüyorum bu ara biraz olsun o doğum enerjisi gelsin istiyorum işte
feyza0806 NezihaB38 gece uykun varla yok arası uykum çok bölünüyo artık uyku deil derdim de biraz olsun enerji istiyorum
ipekveatlas feyza0806 karnımı kaldırıp dönemiyorum sağdan sola zorla.. yürüyüs yapıyodum artık onuda yapmak istemiyorum hic bisey yapmak istemiyorum
feyza0806 ipekveatlas bende yürüyüşü bıraktım çatı ağrımla zaten en fazla yarım saatti şimdi bi de bu halsizlikle hiç cesaret edemiyorum ama bi o kadar da normal doğum istiyorum nasıl olur bilmiyorum
Mihriballim İlk gebelik balayiymis ikinci hamilelik olunca bakmak zorunda olduğunuz bir çocuk daha olunca herşey çok daha zormuş aşırı uykum geliyor gün içinde ama uyuyamıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum bende
feyza0806 Mihriballim bu durum gerçekten daha zor iki sorumluluk var ve herşeye sadece siz yetişmek zorundasınız umarım beklediğimiz enerji gelir bi an önce
Mihriballim feyza0806 o enerjinin geleceği yok 😀 umudumu yitirdim doğurup iyileşip normal yaşantıya geçmek istiyorum
feyza0806 Feyza1908- bende olmadım ağrılarım oluyo ama katlanılmaz değil gelip geçici işte banada o yüzden tuhaf geldi hiç bişey yapmadan neden böyle oluyorum diyorum kendi kendime ağırlamak bu kadar etkiler mi ki
feyza0806 Mihriballim çift enerji ve sağlıklı doğum diliyorum senin için umarım herşey çok güzel olur 🙂