Aysunnb Doğumdan sonra kullandığınız, yada kullanmak için aldığınız hasta bezi neler kızlar. Doğuma az kaldı🙈 Öneriniz varsa bekliyorum 🤗
Yzaman Aysunnb iki doğumum da da depend kullandım çok memnun kaldım rahat oluyor şuan çok zamlandi ben indirip yakalayıp almıştım 1 paket onu kullandım 😊
ikincicivcivim Aysunnb Normal doğumsa şu kilot bez gibi olandan almıştım ben rahattı kullanımı tavsiye ederim
user124578 Aysunnb depend öneriyorlar ben ilkinde tena kullandım oda külot bez rahat ettim bunda da marketlerde filan depend var diye depend alacağım
Mlkysf Aysunnb kesinlikle depend ilkinde öyle kullandım ve çok memnun kaldım şimdi 2.ye hamileyim yine ondan kullanicam
ikincicivcivim Aysunnb Bence o zaman karar ver sezaryen doğum da normal doğuma kıyasla daha az kanama olduğunu söylüyorlar genelde normal doğumda da kanama çok oluyor cidden ona göre karar verirsin yine de son dakikada bile doğum şekli değişen oluyor tabi ama o arada da doğuma girince gidip alıp gelebilir biri bi şey olmaz yani
Deletedmom727271 Sezaryen olursa depend ilk gün pek önerilmez. Hasta bezi isterler kanamana vs baktıkları için. Sonrasında depend çok iyi oluyor. Normal olursa depend direkt olur sanırım normal doğum yapanlar daha iyi bilir :)
ikincicivcivim Aysunnb Doktorun sona doğru söyler zaten çatı muayenesi falan da yapınca normal gibi mi sezaryen mi gözüküyor gibisinden o zaman alırsın acele etme bence 🥰