Sirinsirin ErsiNuray Genelde Su,Egepol,Hayat,Tınaztepe ve Çınarlı hastanesinden memnun arkadaşlar yazdı önceki başlıklarda. doktor olarak da hemen hemen hepsi vardı. Sen hangi hastaneye gidiyosun canım?
persephone İzmirli hamileler,izmirdeki doktorlar hastaneler ilgili okadar konu başlığı var ki , bence yeni konu başlığı açmadan onlara baksak daha yararlı olur .
ErsiNuray Sirinsirin bn egepole gitmeyi düşünüyorum canm onu duygum genel olarak.randevu alacaim carsamba günü muayeneden sonra.
Sirinsirin ErsiNuray egepole gidiyodum hayal kırıklığı yaşadım o nedenle tınaztepeye gitmeye başladım. Baya memnunum 😊 13 haftalık oldu canım 🙏🏻☺
Sirinsirin ErsiNuray asıl egepol aşırı kalabalık.. kim nerde napıyo belli değil. Üstelik eskisi kadar iyi de değil. Para avcısı gibi hissettim. Tınaztepede Aylin Barbaros’u şiddetle tavsiye ederimmm 💛🤘🏼
Alinmavi ErsiNuray egepol cok daha kalabalik emin olun. Devlet hastanesi gibi calisiyorlar zaten. Ben de evim balcovada olmasina ragmen tinaztepeye gidiyorum. Doktorum aylin barbaros epey yogun bir doktor onu soyliyim ama isinde iyi. Bir de esin hanimi tavsiye ediyorlar tinaztepe icin. Egepolde cem beyi tavsiye ediyorlar ama hastanenin hali nedeniyle hic dusunmedim.
ErsiNuray Sirinsirin insann kafasi karisiyor bayag tinaztepeyle ilgili duydm bnde onlari bakalm hayrlisi daha cok deneyeceiz biraz dr