Esranur_uzkan Ağrı patnos’ta 10 aydır oturuyorm ilk doğumum olucak istanbuldan geldim çevremde yok doğum için hastane arıyorum önerebileceğiniz hastane var mı?
ToT Esranur_uzkan Erciş’te med tıp mıydı öyle bir yer var iyi olduğunu duymuştum aracınız varsa orayı bir araştırın bence
Altnzeynep Esranur_uzkan bnde ağrı patnosta oturuyorum doğum için can Erciş’e gitmeyi düşünüyorum zaten oradaki doktorda takipliyim
ftmnr_ Esranur_uzkan canım ben de Ağrı’dayım kontrole gidecek bile düzgün bir yer yok üzgünüm. 32. haftam da memlekete gideceğim ya Erzurum ya da Van a bakmalısın.
Seymaaa25 Bende Agrida yaşıyorum ama Erzumluyum doktora hep Erzuruma gittim Buhara hastanesine öneririm
Esranur_uzkan Altnzeynep canım ben öyle bi grip oldumki yerimden kalkamıyorum inan hiç gidicek vaktim olmadı galiba patnos medicalda yapıcam doğumumu yani öyle gözüküyor bayramdan önce gidip muayne olucam
Altnzeynep Esranur_uzkan ay çok geçmiş olsun canım ya Patnos ta varmı ki doğum yeri bildiğim kadarıyla medicenter da doğumhane yok