Ya3 Arkadaşlar günaydın ☀️ 10. Hafta gebelikteyim çok şükür bu hafta pek fazla kasık sancım yok mide bulantımda yok sadece beyaz akıntı geliyor şeffaf aksine iştahım açıldı benim gibi olanlar var mı aranızda 🌸
Melekprenses Ya3 bende 10 haftalık oldum bugün ilk defa güzel bir kahvaltı yaptım inşallah böyle devam eder tabi kilo almamak lazım 😥 ben bir sabah bir.akşam yiyorum korka korka o da tam tok kalkamıyorum midem bulanır istifra ederim diye ara öğün hiç yok hemen. Çıkıyor çünkü
miniktirtilim Ya3 benim 4. Haftadan beri siddetli kusma bulanti durumum var 6 kilo verdim ama bugun 10+3 2 gundur iştahım iyi şükür. Evet yeni her yemrk oncesi ve sonrasi kusma.bulanti devam ama.yinede canim yemek istiyor 2 gündür
Sacidenur Benim de 10. Haftam bulantım yoktu tam tersi yeni başladı artıyor gittikçe iştahım yerinde ama
Yenigebe22 Bende 10. Haftamdayim. Geçen haftaya kadar aşırı yemek yiyordum sürekli açtım. 1 haftadır da sürekli açım ama 3 kaşıktan sonra midem bulanıyor yiyemiyorum ve mide bulantısı ilacı hiçbir işe yaramadı. Bı an önce düzelsin yaaa 😭😭😭