Meryy69 northandmother ah ne mutlu bana içini rahatlatabildiysem rabbim sağlıkla kucamıxa almayı nasip etsin 🤲 ❤️
northandmother Meryy69 amin canım benim cümlemizin evladını korusun inşallah sağ salim kucağımiza alıp büyütmeyi nasip etsin
Meryy69 rkyycbnn çabuk yoruluyoruz tabi ama çok güzel yorgunluklar elhamdülillah zaman geçsede Eylüle gelsek ❤️😍
Dugmeninaaannesiii Meryy69 amin inşallah rabbim cümlemize kazasız belasız sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰♥️
Meryy69 duruyildizz ahh yaradan kurban olur ben bebişleri ilk heyecan çok başka birşey rabbim önce sağlık la kucağımıza almayı sonra hayırlı evlat olarak yaşamayı nasip etsin inşallah 😍
Mizgin09 Nur_h aynı durum bendede var salonu temizleyene kadar 10 dakikada bir oturuyorum mutfakda yemek yapıp topladığımda ayakta duramıyorum nefesim kesiliyor 16 haftalığım aynı dediğin gibi 9 ncu ayı düşünemiyorum cinsiyet belli mi cnm
Ravzaemine123 14 haftalığızz baya zor geçiyor benim baş ağrısı Migde bulantisi gaz şişkinlik ne ararsanız full artı ful cinsiyet erkek ikinci gebeliğin hiç bisey hissetmedim çünkü çok erken
Meryy69 Ravzaemine123 benim ilk olunca en ufak birşey de hareketi diye beklentiye giriyorum. Rabbim kolaylık versin inşallah kuzum sağlıkla gelsin güzel evladına iyi bir yoldaş olsun inşallah 😍
Mizgin09 Nur_h sağlıkla alırsın inşallah Kucağına 🤲 Ben daha öğrenmeye gitmedim canım rabbim ne nasip ettiyse eli ayağı düzgün olsunda
Ravzaemine123 Meryy69 doğrudur canım bende istiyorum biranonce hareketlerini hissetmeyi bazen iiimiii dwgilmiii bunalıma giriyorum Rabbım hepimizin evladını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
rkyycbnn Nur_h ben öyleyim walla evi temizleyene Kadsr arada hep dinleniyorum son Ayları düşünemiyorum Allah kolaylık versin
Meryy69 -moms bir su damlasından nasıl bir mucize yaratmış mevlam maşallah ❤️ sağlıkla gelsin inşallah 😍 cinsiyetten anlamam ama ☺️