6aydır konya Akşehir park hayat Hastanesi’ne gidiyorum. İlk gittiğimde bebeğimin kalp atışını duyduğumda ağladım bana sert bir şekilde ağlıyacaksan dışarda ağla sonra gel dedi. Yoğundur streslidir diye anlayışlı olmaya çalıştık. Daha sonra kartını verdi üstünde şahsi numarası var aklıma takılanları sorabilir miyim dedim tabi dedi. Soruyorum tek kelime cevaplar veriyor uygun olabilir gibi. Daha sonra karnımda şiddetli bir ağrı oluştu bende sabah aradım doktoru açmadı. Mesaj attım cevap yok. Dahili numarasını aradım açtığında benim randevulu hastalarım var gelirsen bakamam acile gir orda ilgilenirler dedi neyim olduğunu bile sormadı. Başka bir doktora gittik erken doğum riskim olduğunu söyledi ve yatış verdi 😔 çok ama çok üzüldüm. Civarda tek olduğu için böyle ilgisiz olması hele böyle hassas durumlarda çok üzüldüm. Yeni gittiğim doktor o kadar güzel anlattıki daha önce doktora gitmiyormuşuz 🥺 6ay sonra doktor değiştirdik. Çok şükür daha iyi bir şekilde çıktık hastaneden. Allah hepimizi işini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın 🙏🏻