Gzm23 sabah 8 de yatisim yapıldı hiç bekletme yapmadılar öncesinde tahlilleri vs vermistim zaten sadece idrar tahlili verdim. 9 da doğuma alındım. Spinal sezaryan e alerjim vardı (kaşıntı) ama yinede onu istyordum gerekli durumlarda anestesi Dr u muhale edebilir diye. Çok şükür de spinal oldum çünkü her anın duygusunu yaşayabildim. İğne öyle aman aman acitmiyor ince bir iğne. Sonrasında yavaş yavaş bacaklar ısınıyor ve uyuşuyor bende yine alerji mide bulantısı ve oksijensizlik oldu hava vs takıldı anestezi Dr u genel anestesiye çevirmek istedi fakat Dr um kabul etmedi başka ilaç vs verdiler sonrasında doğum başladı bebeğimin sesini duyduğumda yaşadığım his hiçbirseye benzemiyor dünyanın en güzel sesi 🥺 bu arada bebeği çıkarırken karına bastiriyorlar ama acı hissetmiyorsunz. Sonrasında bebek hazirlanip yanıma getirildi temas için sonra beni dikişe aldılar onu asi vs için bebek bakım odasına şimdide ayaklanmaya çalışıyoruz 🤗
(Sonda uyusturulmadan takıldı hiç acımıyor ama rahatsızlık verdiği için sevemedim sonrasında zaten çıkarıyorlar)