Aysgl15 11 Eylül’de sezeryanla doğumum var sondadan aşırı dercede korkuyorum tek korkum bu başka hiçbişy değil canınız çok acıyomu
Duyguuuu Aysgl15 galiba belinizden uyusturuktan sonra takiliyor sonda. Bana baska bir ameliyatta takmislardi ama cok acimamisti. Oyle dayanilmaz bir acisi yok yani 😊
DidemDzltaDinel Aysgl15 yahu korkacağın en son şey sonda olsun ☺️☺️ Hiç anlamiyorsun takıldığını 😂 çıkarken de hiç acımıyor
Aysenurtsr Aysgl15 korkmayin bu kadar inanin hic anlamazsiniz ne takarken ne cikarirken, bana baska bi ameliyat da takmislardi hic farketmedim bile :)) simdi normal dogum yaptim gerek kalmadi
Ozge_brbr Aysgl15 aynen bu konuda çok şanslıyım. Ben uyuştuktan sonra takar mısınız dedim. Sonda takılmayacak dedi o an öyle rahatladım ki sanırsın doğum yaptım çıktım 😆
DidemDzltaDinel Aysgl15 ben spinal sezaryen oldum ilk iş belden uyuşturuluyorsun Zaten, sonra sonda mi takılmış ikiye mi bölünmüşsün hiç anlamıyorsun. Yani samimi söylüyorum kafaya takman gereken son şey ☺️
Barlas_mom Aysgl15 sonuç çıkar çıkmaz özele gidicem oraya bir daha gitmem cimer e de şikayet ettim zaten
Hlladgzl Canım bende Çarşamba günü doğum yaptım bana ameliyat esnasında taktılar uyuştuktan sonra cıkartırken de hiç birsey hissetmedim
Aysgl15 Evet uyuşturulduktan sonra hissetmiyomuşun ama devlette öyle değilmiş doğuma girmeden hazırlanırken takılıyomuş
Brkgl Aysgl15 bi arkadaşım iğnesini vurdurduktam sonra taktırmış sondasını uyuşukluğu geçmeden de çıkarttırmış,hiç bişey hissetmedim diyor,sizde öyle yapabilirsiniz
Seyhan34 Aysgl15 3 sezeryan oldum hepsinde ya bayılınca yada uyuştuma yapılınca takıldı hatta ben çok korktuğum için rica edip kendim çıkarttım çıkartırken daha da korktum çek çek gelmiyor diye meğersem ben yavaş çekiyomuşum da ondan bana uzun gelmiş çıkınca baktım işaret parmağı kadar
balinannesi20 Aysgl15 kız kardeşim ilk çocuğunu özelde doğurdu sonda takmadılar ama devlette ameliyata hazırlarken takmışlar biraz acıdı korktum dedi şimdi bende korkuyorum 🤦🏻♀️
YavuzunSelini Aysgl15 Canim bende ozelde dogum yaptim ve doguma giderken yatagmda taktilar korkulcak en son sey bence o 😊 2 saniyelik bisi anlamiyosun bile