caganin_annesi Rabiaaa46 inan benimde iri diye canım sıkılıyor ya 4 ü geçerse doguramazsam. Sezeryanla alirlarsa.. hepsi ayrı dert takma kafana ayrıca o kadar küçük değil ki haftasına göre bir tık az. Kasar süt bebe bisküvisi ye bebiş.
Berru caganin_annesi canim ilk çocuğum 3 kilo doğdu inanılmaz zordu.ikinci 3850 di.doktora sezeryan olayım dedim doktor olmaz dedi korkma büyük bebek dahabkolay doğuyor dedi ve inan dahabkolay oldu 4 saattte oğlumu kucağıma aldim
Berru Rabiaaa46 inan doğru düzgün yemek yiyemiyorum hep midem bulanıyor prilam kullandım olmadı bugünde zofer kullanmaya başladım bakalım .ve korkma kiloyada takılma önemli olan sağlıklı olmaları
SamsonsMom Rabiaaa46 Salata çok yiyorum, çorba çok içerim, kaşar, muz, makarna tüketiyorum genel anlamda ama en çok salata ve tavuk yiyorum
SamsonsMom gulnurkrms Öğlen tekrar gideceğim doktora nstden sonra bebeğe bakarsa usg çıktısını atarım bu posta 🤷🏻♀️
Hlyhsrv Rabiaaa46 hamilelikte ne yerseniz yeyin çoğu durumlar genetiktir. Bagzi anneler kendi kilo alır bazı anneler bebeği kilolu olur. Vitamin ve kalsiyum değerlerini dikkat edin yeterli olur. Sağlıcakla alın bebisinizi kucağınıza
SamsonsMom Rabiaaa46 Ben 60la hamile kaldım şuan 75im, ilk hamileliğimde de 60dan 75 kiloya çıktım doğum yaptım bebeğim 4 kg doğdu. Belki de yapısaldır bilemiyorum
Seymaa30 Rabiaaa46 Benimkide 26+1 bugğn dr 900gr 1 kiloya yakın dedi kayınvalidem de dio zayıf olcak bu kilolu olmıcak ye biraz az yiyosun dio dedim ona kilo yapan şeyleri yiyorum almıyosada napabilirim bünyesi öle olcak belki dedim hatta lohusaykende böyle dersen birbirimize gireriz dedim şakayla karışık😅moralim bozuldu ama bu arada (süt kaşar yumurta muz ceviz yiyorum elimden geleni yapıyorum daha ne yapıyım
erdem_agah Rabiaaa46 eger düzenli kilo alirsa doguma kadar 3 olur inşallah üzülmeyin. Benim oglum 2800 dogmustu hemde 40 haftada. Ve şuan cok sağlıklı maşallah 3 yaşında herhangi bir sorunumuz yok. Zayıf olsa da alir ins.
caganin_annesi Seymaa30 ben yemiyorum bebeğim önde gittiği için ama forumda okumuştum bebe bisküvisi bebekte kilo yapıyormuş
Seymaa30 Rabiaaa46 Aynn canım ya zaten doğum stresi başka şeylere kafamız takılı oluyor birde insanların bu görüşleriyle karşı karşıya kalıyoruZ🤦🏻♀️