2022Mom2022 Kızlar selam ankaradan görümcem etlik Zübeydede muayene oluyor bebeğin ne ultrason görüntüsünü veriyorlar ne kalp atışını dinletmiyorlarmış ve devlette böyle diyolar doğrumu bu bana saçma geldi
Eslemim34 2022Mom2022 Ben de Yalova da gitmiştim ne kalp sesi dinletti nede görüntü verdi cinsiyeti bile doğru demedi parti falan yapmştm☹️ İstanbuldq yaşıyorum burda veriyorlardı ses de dinletiyorlardı en son gittiğim de doktor suratı dökük de ikisini de yapmadı yine aynı şey olursa doktor değiştiririm Muhtemelen doktor seçimi çok önemli
Mom727373 2022Mom2022 Devlete gitmiştim ve vermemişlerdi. E nabizdan görürüm sandım orda da yoktu. Özelde her seferinde veriyorlar
Fatma_tapo1 Ben Gaziantep de oturyorum ama burda ultrason görüntüsü ve kalp atışları gösteriliyor bence çok saçma başka hastaneye gidebilir 🙏
Gizemmmji Ben her gidişimde istiyorum malum her gidişte ayni doktorlar olmadığı icin bazisi verdi bazisi veremem dedi kalp atisi da dinletmediler ama en azindan goruntu vermek zorundalar bence isteyin sizde muhakkak
2022Mom2022 Saçma değilmi eskiden böyle bişey yoktu heralde tıp fakültesine gidicem ben orada da ayni şeyi yapmıyorlardır umarım