Hulyauygur Kenanizm18 benim bebeğim de 3 hafta önde siz kaç haftalık oldunuz, Doğum tarihini etkiliyor mu önden gitmesi
Kenanizm18 Hulyauygur 32 olduk canım biz herhangi bi erken dogum riski ile alakalı bisi demedi doktorum. Bildigim kadarıyla etkilemiyor ama doktorunuza danısın. Sizin neden 3 hafta önde?
Hulyauygur Kenanizm18 özel bir nedeni yok boy ve kilosu önde gidiyor doktorum gününde de doğabilir, erken de olabilir dedi sizinkini o yüzden sordum🤗
YAkyol Elifnurrr benim nst de sancim cikti dogumhaneye gonderdiler ordaki ebeler de bagladi nst ye sancim cikmadi
Elifnurrr YAkyol işte hiç güvenemiyorum o nst yi bağlayan hemşirelere nedense. Bana birkaç defa alelacele özensiz yapan hemşire denk geldi o yüzden
Hulyauygur Kenanizm18 evet yaptırdım, gayet normal çıktı değerler eşimin de benim de boyumuz uzun onunla alakalı sanırım
Kenanizm18 Hulyauygur aynen canım olabilir :) benimde sekere baktılar biraz yüksek cıktı ama genlerde var ondan önde dedi bizimkide :) bakalım önümüzde ki hafta gidicem o zaman sorayım erken dogumu tetikler mi die :)