Merveebuluttt Kızlar bugün adet günüm kan testim negatif adet olamazsam 1 haftaya kadar tekrar kan versem pozitif görme ihtimalim varmı yaşayan oldumu erkenmi davrandım
Merveebuluttt gozdetrhn Tusami leylaacar011_ Tusami https://resimyukle.io/r/T36uPBBwMG Kızlar dikkatli bakabilirmisiniz yanlışmı anlıyorum acaba arada 17 gün var yani 0 olan betamda aslında 1 haftalık hamilemi oluyorum eski bu arada
Tusami Merveebuluttt canım kaç çıktı değerin?? Benimde iki gün var, dışarda öyle ağrım oldu ki eyvah adet oldum dedim, bişeyler geldi gibi hissetttim, eve geldim bişey yok, akıntı sadece
leylaacar011_ Tusami Bn 3 haftadır adet olmuyorum doktora gittim gebelik yok dedi ilaç yazdı ilacı kullandım yine olmadım 18 mart kan verdim değerim 6.80 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim o da 2.0 çıktı 
Tekraranne Merveebuluttt değerler 10 gün sonra artar 2 güne en az 2 katı artar hemen o yüzden kanda belli olmaz mesela diyelimki 18 mayısta hergüne 2 3 kat arttı o değere ulaştı anlatabilmişimdir inşallah
Merveebuluttt Tusami bu ilk gebeliğime ait kaybıma yani demek istediğim 1 hafta hamile olmama rağmen yinede 0 çıkmıştı betam