miniktirtilim Cansut farabiye giden hanimlar detayli ultrasonu ve ikiliyi nerede yaptirdiniz ?? Haticeyurteri55 Cansut Yesilev
Ummugul45 Cansut randevu bulamıyorum ki. Bulduğum doktor da mhrs Bi süre sonra iptal edin diyor. 36dayım.ve randevu yüzünden özele gitmek zorunda kalıcam.
miniktirtilim miniktirtilim hanimlar detayliyi nerede yaptirdiniz acaba ve ikili testi. Cunku farabide perinatoloji yok diye biliyorum. Gebze fatihde de yok sanirim haftam yaklasiyor ama bulamadim bi türlü Elifsnm Haticeyurteri55 Cansut Elifsnm
Yesilev Farabi de hangi doktora gidiyorsunuz kızlar ve ilgi nasıl ben 30 haftalık hamileyim özele gittim hep devlette mi doğumu yapsam diye düşünüyorum da
miniktirtilim dudininannesi gittim 2 hafta evvel kartala sözde perinatoliji icin sevk yonlendirme actim randevu alabilirsin dedi ama acmamis asla randevu alamiyorum o yuzden
miniktirtilim dudininannesi yarin fatih devlette kadin dogumcuya randevu aldim insallah perinatoliji icin sevk acar da o sekilde kartala gidebilirim. Ozelde biraz pahali tutuyor gibi hem muayne hem test vs. Devlette yaptirmak istiyorum o yüzden.
dudininannesi miniktirtilim Özele güç yetmez canım ya. Hele şu zaman da hiç yetmez. Devlet en mantıklısı gerçekten
miniktirtilim dudininannesi evet dogru fatihe randevu aldim bakalim ins sevk acarda randevu alabilirim perinatoliji icin