Deletedmom727271 Kizilkafaa ilk hamileliğimde hem devlet hem özel bana kız demişti baya da eminlerdi ikiside 😂 20.haftaya kadar kız biliyorduk sonra detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrenmiştik 😂😂 ve erkek oldu. Kız güzelliği varmış oğlumda 😂😂 Mesela bu hamileliğimde 14.haftada doktorum kesin erkek dedi ben yine detaylı ultrason u bekledim ne olur ne olmaz diye 🤣
Kizilkafaa Deletedmom727271 İştee kafamı karıştıran hikayelerden, bu cocuk iyi saklamış kendini bakalım bizim bebek ne alemde cinsiyeti ne heyecanla bekliyorumm! 😌🥰
SunnyG FHKK vajina üç çizgi şeklinde gösteriyormuş kendini. Sizin doktorunuz da onu söylemiş. Benimki de aynısını göstermişti. Yani çıkıntı aramak ilkel yöntem, çizgi bakmak daha kesin yöntem gibi düşünebilirsiniz
FHKK Kizilkafaa inşallah canım bi tane oğlum var nasip olursa kızım olsun isterim tabi ki sağlıklı olması önceliğim 😍
Kizilkafaa FHKK inşallah gönlündeki sağlıkla nasip olur, benimde ilk cocugum fark etmiyor da doktor kıza benziyor hatta senin gibi Zayıf cıtı pıtı olcak bu senin kopyan olcak diyince ben bi duygulandım
Cananyildiz Kizilkafaa hadi gözünaydın darısı bana her cinsiyet postuna giriyodum görüyordum hep seni 😂
Cananyildiz Kizilkafaa bence nettir seninki artık. Benimde 12 haftalık . Sana 12 haftada kıza benziyor demişti demi
Ftmglpnr Kizilkafaa valla 12de gittim kız dedi 14de gittim kız dedi 16. Haftada gittim erkekmiş dedi sen düşün artık değişirmi 😂 banada doktorum o bölgesinde kahveçekirdeği görüntüsü var busa sadce kız bebekde olur demşti ama erkekmş. O yzden 16ya kdr daha netleşir