Boesie Kizlaaaar 38. Haftada cati muayenesi oldum 1.5 cm kadar acikligin var dedi doktorum 3 gun sonrada nisanim gelmeye basladi(nisan 3 gun parca parca geldi) cati muayenesi sonrasi sancim oluyordu nstde cikiyordu fakat 39 olduk bebis gelmiyo🤦🏻♀️ Hurma yiyorum merdiven inip cikiyorum activating labor hareketlerini yapiyorum yok keyfi yerinde🤷🏻♀️ Ne zaman geliyor bu bebisler nisandan sonra🤔
Durununannesi46 Boesie 39+2de çatı muayenesi oldum sancılarım çıktığı için ama bebeğim kanala girmemiş 😞 ne açıklık ne nişan ne su var 39+4 olduk. Yürüyüş yapıyorum elimden geldiğince, ahududu çayı adaçayı içiyorum ama yok 🤷🏻♀️
Boesie Durununannesi46 Yok ya gercekten isteyince geliyor sanirim 1 haftadir kendime etmedigim eziyet kalmadi nisanimda geldi acilmada var ama sancim yok sadece yalanci kasilmalar var buyuk bi hevesle yaptigim 9 kat merdiven cikmalari egzersizler husran gibi artik salcam gibi duruyor😂
Durununannesi46 Boesie aynen canım doktora sordum kanala inmesi için ne yapabilirim diye, hiçbişey dedi. Pilates topunda yaşıyorum artık dedim, daha napcaksınız dedi 🤷🏻♀️ Olacağı varsa oluyor demek ki, çok da kasmıyorum o yüzden napim 🥴